GeForce GTX 780 Ti Kingpin Edition: komoly videokártya EVGA módra

Az új videokártya tuningra maximálisan kihegyezve, a megszokottnál kétszer több fedélzeti memóriával érkezik.

GeForce GTX 780 Ti Kingpin Edition: komoly videokártya EVGA módra

Az EVGA egy ideje egy új termék rejtelmes fotóival borzolja a kedélyeket, amivel kapcsolatban még mindig csak igen kevés információ áll rendelkezésre.

Annyi szerencsére kiderült, hogy a napokban kiadott sejtelmes fotón látható videokártya hűtő egy EVGA GeForce GTX 780 Ti videokártyához tartozik. Az újdonságot a vállalat mérnökei a méltán híres és elismert tuningmesterrel, Vince "k|ngp|n" Lucido-val együttműködve fejlesztették ki, így már most borítékolható, hogy egy rendkívül komoly, extrém tuningra is tökéletesen alkalmas termék született.

Az új videokártya a GeForce GTX 780 Ti Kingpin Edition elnevezést kapta és több különlegességet is tartogat. Az egyik az, hogy 3 GB-nyi helyett 6 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória áll rendelkezésre, a felhőtlen és eredményes tuningról pedig kikapcsolt TDP limit és kikapcsolt feszültségkorlát gondoskodik. A GPU és a fedélzeti memória szinte 100%-ig biztos, hogy gyárilag megemelt órajelen ketyeghet, ám az egyelőre nem derült ki, hogy az újdonság pontosan mekkora órajeleket alkalmaz.

Az EVGA GeForce GTX 780 Kingpin Edition érkezésére december folyamán számíthatunk. A különleges videokártya egészen biztos, hogy borsos árcédulát kap – akár a 999 dolláros ár sem kizárható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward