GeForce GTX 560 bemutató Nvidia módra

Az Nvidia illetékesei végre hivatalosan is elismerték, hogy az elkövetkező napok folyamán végre bemutatkozik legfrissebb videokártyájuk, amely a GeForce GTX 460 és a GeForce GTX 560 Ti között foglal helyet. A friss jövevény a GeForce GTX 560-as típusjelzést kapta és az Nvidiától származó hivatalos információk szerint május 17-én kerül a boltok polcaira.

GeForce GTX 560 bemutató Nvidia módra

Az Nvidia illetékesei végre hivatalosan is elismerték, hogy az elkövetkező napok folyamán bemutatkozik legfrissebb videokártyájuk, amely a GeForce GTX 460 és a GeForce GTX 560 Ti között foglal helyet. A friss jövevény a GeForce GTX 560-as típusjelzést kapta és az Nvidiától származó hivatalos információk szerint május 17-én kerül a boltok polcaira.

A gyártó egyelőre nem kívánta lerántani a leplet a termék várható specifikációiról, viszont azzal kapcsolatban, hogy teljesítmény tekintetében mire számíthatunk a terméktől, készített egy kisebb bemutatót. A bemutató keretén belül a GeForce GTX 560-as videokártyával ellátott tesztrendszer három rendívül friss, hamarosan megjelenő játék segítségével mutatta be, hogy mit tud: az egyik a Duke Nukem Forever, a második az Alice: Madness Returns, a harmadik pedig... nos a fenti kép szerint ugye a Dungeon Siege III, de ne várja senki a videóban, hogy ezt látja, mert végül a Rift-tel zárták a sort. A GeForce GTX 560 a GeForce 9800 GT-vel mérte össze erejét, ugyanis az Nvidia illetékesei szerint a legutóbbi Steam felmérés szerint ez a videokártya a legnépszerűbb a játékosok körében, legalábbis a vizsgált réteg esetében.

A fenti videó önmagáért beszél. A GeForce GTX 560 egyébként várhatóan 199 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerülhet forgalomba. A termék 336 CUDA maggal, 56 textúrázóval, 256-bites memória interfésszel és 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriával száll majd harcba a piacon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward