GeForce GTX 460M lapul a Toshiba új noteszében

A Toshiba Qosmio X500-as noteszgépén némi frissítést eszközölt, így a főként játékosoknak szánt, 18,4 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott noteszgép mostantól GeForce GTX 460M videokártyával szerelt változatban is elérhető.

GeForce GTX 460M lapul a Toshiba új noteszében

A Toshiba Qosmio X500-as noteszgépén némi frissítést eszközölt, így a főként játékosoknak szánt, 18,4 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott notebook mostantól GeForce GTX 460M videokártyával szerelt változatban is elérhető.

A frissített újdonság 18,4 hüvelykes képátlójú HD TruBrite kijelzővel érkezik, amely ledes háttérvilágítást kapott. A rendszer egy 1,5 GB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memóriát tartalmazó GeForce GTX 460M típusú videóvezérlővel büszkélkedik, amely DirectX 11-es támogatással, 192-bites adatsínnel és 192 darab CUDA maggal áll a játékosok rendelkezésére. A noteszgép igényeinktől függően Core i5-ös vagy Core i7-es sorozatú processzorral, maximum 8 GB-nyi DDR3-as rendszermemóriával, két darab 7200 RPM-es merevlemezzel vagy két darab SSD meghajtóval, illetve DVD íróval vagy Blu-ray kombó meghajtóval lesz megvásárolható. A termék Harman-Kardon hangszórókkal, öt az egyben kártyaolvasóval, ExpressCard bővítőhellyel és Gigabites Ethernet vezérlővel egyaránt rendelkezik. Az újdonság a felsoroltakon kívül három darab USB 2.0-s porttal, egy eSATA/USB kombó porttal, valamint FireWire porttal is fel lesz szerelve.

A ledes háttérvilágítással ellátott billentyűzettel érkező noteszgéphez számos hasznos szoftver jár majd, amelyek a rendszer energiatakarékos működéséért és felhőtlen szórakozásunkért felelnek. A konfiguráción 64-bites előtelepített Windows 7 Home Premium vagy Windows 7 Professional operációs rendszer foglal majd helyet.

A Qosmio X500 GeForce GTX 460M videóvezérlővel ellátott változata a tervek szerint szeptember 26-án kerül majd forgalomba, az alapkonfiguráció ára pedig 1299 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward