GeForce 353.12 Hotfix: megoldás az ablakos G-Sync hibájára

Az Nvidia nagyon gyorsan reagált a felhasználói panaszokra, így az ablakos G-Sync hibája már a múlté, hála a gyorsjavításnak.

GeForce 353.12 Hotfix: megoldás az ablakos G-Sync hibájára

Az Nvidia legutóbbi, WHQL minősítéssel is ellátott GeForce eszközillesztő szoftvercsomagja nemrégiben jelent meg, közvetlenül a GeForce GTX 980 Ti rajtja után, ám úgy tűnik kisebb hibák adódtak a működésében.

Az új driver – ahogy arról már beszámoltunk – fontos újításként az ablakos módban futó alkalmazásokhoz is elérhetővé tette a G-Sync támogatást, aminek nagyon sokan örültek. Az öröm persze a próba után már nem mindenkinél maradt felhőtlen, ugyanis az ablakos mód alkalmazásánál egyes konfigurációkon hibajelenségek tűntek fel. Az Nvidia szakemberei a felhasználói panaszokra rendkívül gyorsan reagáltak, ugyanis a hiba okát felismerve szélsebesen elkészítették az azt orvosló gyorsjavítást, ami GeForce 352.12 Hotfix néven vált elérhetővé. A gyorsjavítás viszont csak 64-bites kiadásban készült el Windows Vistára, Windows 7-re, Windows 8-ra és Windows 8.1-re.

Mivel a gyorsjavítás az eredeti drivertől csak és kizárólag a G-Sync ablakos módjának hibajavításában tér el, így nem szükséges letölteniük mindazoknak, akik amúgy sem rendelkeznek G-Sync támogatással ellátott monitorral.

Akit viszont érint a G-Sync ablakos módjának rendellenes működése, innen töltheti le a gyorsjavítást.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward