Shop menü

GAMING LEHETŐSÉGGEL SZÜLETETT MEG A SAMSUNG ÚJ HORDOZHATÓ PROJEKTORA

A The Freestyle második generációja az előd megjelenését örökölte bővített funkcionalitással.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Gaming lehetőséggel született meg a Samsung új hordozható projektora

A Samsung nagyon széles kínálattal rendelkezik a különböző megjelenítési eszközök szempontjából. Lényegében nincs olyan technológia, amit nem alkalmaz. A hagyományos LCD tévéktől az OLED-en át a Micro-LED-ig mindennel szolgál, és a projektorokra is kiterjed az érdeklődése.

A Samsung Lifestyle termékcsaládján belül sok kísérleti projektből született berendezés érhető el, főleg speciális megjelenésű tévékre kell itt gondolni, de a The Freestyle révén már egy ideje projektor is része a szériának, és most ebből megjött az új verzió, a The Freestyle Gen 2. A fiatalokat célzó projektor sok kritikát kapott a minőség és a tudás miatt, sokan túlárazottnak érezték ahhoz mérten, amit nyújtott. Most itt az új modell, és talán jobban fog teljesíteni, mint az elődje.

Galéria megnyitása

A szerkezet legnagyobb erénye és legfontosabb újításaként azt emelte ki a Samsung, hogy már támogatja a Gaming Hub szolgáltatást. Ez annak fényében valóban örömteli hír, hogy a terméket a cég a fiataloknak szánja, akik pedig általában szeretnek játszani és képesek időt szakítani a szórakozásra. Ennek köszönhetően lehetőség lesz elérni a készülékről például Xbox játékokat anélkül, hogy szükség lenne a konzolra. Az akkumulátort is kihasználva így megfelelő internetkapcsolat biztosítását követően akár kempingezés közben is lehetősége nyílik majd az embereknek arra, hogy játszanak.

Galéria megnyitása

Több mint 3000 játékot lehet majd elérni az indulás pillanatában a The Freestyle Gen 2-ről a Gaming Hub révén. A partnerek között szerepel a Microsoft mellett például az Nvidia is. A jobb szoftveres lehetőségeket az teszi majd itt lehetővé, hogy komolyabb hardveres alapra helyezték a fejlesztők a készüléket. Több memória és erősebb rendszerchip került a készülékbe, ennek köszönhetően az egész grafikus felhasználói felület pörgősebb lesz.

Galéria megnyitása

A projektor 100 hüvelykes képátlójú felületre lesz képes vetíteni, és Full HD felbontással fog üzemelni. 60 Hz-es működést támogat, szóval ebből a szempontból azért nem egy gaming megoldást idéz. Érdekesség, hogy kettő projektort egymás mellé lehet majd tenni, és összehangolva 150 hüvelykes képet adnak majd a The Freestyle Gen 2 projektorok. 230 ANSI csúcsfénnyel lehet itt számolni. A Samsung PurColor technológiájával igyekszik majd minél szebb színvilágot nyújtani a szerkezet. Gondoskodik a HDR10+ támogatásról is, és megkapta a Crystal Picture Engine-t.

Galéria megnyitása

A Tizen operációs rendszer fut majd a projektoron, ez gondoskodik majd a szoftveres extrákról, és folyamatosan kapja majd a frissítések révén a plusz funkciókat. Egyebek mellett Amazon Alexa támogatás is rendelkezésére áll majd itt az embereknek. Wi-Fi és Bluetooth is része The Freestyle Gen 2-nek, 802.11 b/g/n/ac szabványoknak megfelelő a WLAN, így a sebesség a részéről megfelelő lesz. HDMI csalatkozóval is rendelkezik majd a szerkezet.

A Samsung napelemes távirányítójával a dobozában érkezik a projektor, és lehet majd hozzá társítani akár Bluetooth-os kontrollert is. Van integrált hangrendszer is a készülékben, de ettől nem kell túl sokat várni. 5 wattos teljesítményű hangszóró került a burkolat alá, de azért a szoftveres oldalról támogatott a Dolby hangzás. Bluetooth-on keresztül hangszóró is társítható lesz a masinához.

Galéria megnyitása

A Samsung The Freestyle Gen 2 az Egyesült Államokban bukkant fel, de előre láthatólag elérhető lesz a készülék más régiókban is. Az elődje eljutott hozzánk, így bízunk abban, hogy ebben az esetben sem lesz már a helyzet. Amerikában az előrendelők kapnak egy IP55 vízvérelemről gondoskodó hordozó tokot is a projektorhoz ajándékba.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére