„Gamer” tokot adott ki a Razer a Galaxy Note20-hoz

„Gamer” tokot adott ki a Razer a Galaxy Note20-hoz

A Razer folyamatosan keresi annak a módját, hogy a játékos közönség számára különleges kiegészítőket biztosítson, és most is egy ilyen megoldással ismerkedhetünk meg. Az Arctech toksorozat részeként megérkezett a Galaxy Note20 és a Galaxy Note20 Ultra mellé tervezett megoldás, ami játék közben kiváló hőelvezetésről gondoskodik.

Egy-egy okostelefon mellé tucat számra lehet tokokat találni, és kiváltképpen igaz ez az olyan megoldások esetében, mint például a Galaxy Note20. Viszont a Razer ennek ellenére is úgy érezte, hogy érdemes lehet egyedi tokot készítenie a szóban forgó szériához, mert bízik abban, hogy a vásárlók számára vonzó megoldással tud szolgálni.

Galéria megnyitása

Az Arctech Pro névre keresztelt toknak az adja az igazi különlegességét, hogy egy speciális hőelvezető anyaggal van belülről kibélelve, ami elvileg segít alacsonyabban tartani terhelés alatt a mobiloknak a hőmérsékletét.

A telefonok hajlamosak felmelegedni például hosszabb játékos felhasználás közben, amire a tok még egy lapáttal rá tud tenni. Viszont a Razer által kínált kiegészítő gondoskodni tud a megfelelő hűtésről, miközben teljes védelmet nyújt. A hátlap itt sok ventilációt segítő lyukat is kapott.

Galéria megnyitása

Hogy ez mennyire működő dolog? Nos, mivel nem egy teljesen új termékről van szó, korábbi mobilokhoz is tervezett már ilyen tokot a Razer, így vannak már tesztek arra vonatkozóan, hogy a különleges megoldás mennyire segíti az eszközöknek a hűtését, mennyire gátolja a melegedést.

Az eredmények eddig azt mutatják, hogy valóban eléggé jól vezeti el a hőt a kiegészítő, és kevésbé forrósodik fel a rábízott mobil, mint egy szimpla tokban. Viszont azt is el kell mondani, hogy általában minimális az eltérés a különböző tokok között.

Galéria megnyitása

Az ütődések ellen megvastagított peremek és alsó, felső részek védenek. Fontos, hogy a tok valamelyes előre is kiemelkedik, így az arccal letett mobilnál sem kell attól tartani, hogy leér és rögtön karcos lehet a felülete. A kialakítása a toknak elvileg kényelmes fogásról tud gondoskodni, szóval nem kell attól tartani, hogy kényelmetlenül bumfordi lesz miatta az eszköz, de azért az biztos, hogy egy kis barátkozást azért igényelni fog, mivel eleve nagyra nőtt a Galaxy Note20 és a Galaxy Note20 Ultra.

Az okostelefonok kapcsán közismert, hogy a baktériumok számára ideális terepnek számítanak. Viszont a Razer által fejlesztett tok még ezen a fronton is pozitív hatású. Állítólag a kivitelezés során kap egy olyan bevonatot az Arctech Pro, ami gátolja a baktériumok szaporodását, növekedését. Plusz arra is ügyeltek a tervezők, hogy a hálózati kapcsolatokba ne zavarjon bele a tok, az 5G esetében különösen lényeges ez, ahol az antennáknak már különösen nagy szerepe van.

Galéria megnyitása

A Samsung szép színes kiviteleket is nyújt a Galaxy Note20 szériából, viszont a Razer tokja csak fekete lehet a vállalat klasszikus zöld színével ötvözve. A hátlapra pedig rákerült a cég márkajelzése is, hogy a származását egyértelműen mutassa a külvilág számára. Az új tokba pakolva az okostelefonok közel 50 grammal lesznek nehezebbek, szóval nem egy könnyű megoldásról van szó.

A Razer Arctech Pro a Samsung Galaxy Note20 és Note 20 Ultra számára is ugyanannyiba fog kerülni, ezért 45 dolláros összeget kell leszurkolni, ami kb. 13,5 ezer forintot jelent. 2 év garanciát vállal a tokra a cég, ami itt legfeljebb érdekesség, mert aligha lesz vele minőségi probléma, ami miatt cserére szorulna.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap