Gamer headsetek és billentyűzet a Cooler Mastertől

A Cooler Master CM Storm sorozata több új termékkel bővült, amelyek között két mikrofonos fejhallgató és egy Cherry MX kapcsolókra támaszkodó, kifejezetten játékosoknak szánt billentyűzet sorakozik.

Gamer headsetek és billentyűzet a Cooler Mastertől

Új mikrofonos gamer fejhallgatók: Ceres 300 és Ceres 500

A Ceres sorozatot erősítő két újdonság esetében közös tulajdonság, hogy mindketten 40 milliméteres átmérőjű hangszórókkal érkeznek, omnidirectional típusú mikrofonjuk pedig könnyedén a kívánt pozícióba állítható, sőt, akár le is csatolható. A 40 milliméteres átmérőjű hangszórók mindkét modellnél a 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány lefedésére képesek, impedanciájuk pedig 32 ohm. Az érzékenység - 1 kHz-en vizsgálva - a Ceres 300-as modellnél 112 +/- 4 dB, a Ceres 500-as modellnél pedig 116 dB +/- 4 dB értéket képvisel. A mikrofon mindkét modellnél a 100 Hz és 10 kHz közötti tartományt fedi le, érzékenysége pedig -54 dB +/- 3 dB.

CM Storm Ceres 300

A Ceres 300-as modell a Ceres 400-hoz hasonlóan igényes kivitelben érkezik, amit némi fényes felület dob fel. A 40 milliméteres hangszórók tiszta, erőteljes hangzást biztosítanak, a fejhallgató kényelmes viseléséről pedig állítható, párnázott fejpánt gondoskodik. A hangszórók körül vastagabb, zajszigetelő funkciót is betöltő párnázás látható. A repertoárban persze vezetékre szerelt távirányító is jelen van, ami a gyors és hatékony hangerőszabályzás mellett a mikrofon ki- és bekapcsolására is lehetőséget ad. A fejhallgató 3,5 milliméteres jack audió csatlakozóval kapcsolódik az adott PC-hez vagy noteszgéphez.

CM Storm Ceres 500

A Ceres 500 esetében extra, hogy a hangszórók körüli párnázás légáteresztő anyagból készült és teljes egészében körülöleli a játékos fülét, így még nagyobb kényelmet és még jobb zajszigetelést biztosít. Ez a modell ugyanúgy 40 milliméteres hangszórókat alkalmaz, mint fentebb említett társa, de ezekhez beépített erősítő is jár, ami még erőteljesebb hangzást kínál az általa lefedett teljes frekvenciatartományon belül. A beépített erősítő USB porton keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot.

CM Storm Ceres 500

A Ceres 500-nál extra, hogy rendelkezésre áll egy vezetékre épített kapcsoló, amellyel a PC-s és a konzolos játékmód között lehet váltani, ugyanis ez a fejhallgató mindkét platformot támogatja. A vezetékes távirányító ennél a modellnél is kínál hangerőszabályzó, illetve mikrofonnémító funkciót, az adott rendszerhez való csatlakozás pedig 3,5 milliméteres jack audió, illetve USB kábellel történik. A szóban forgó kábel hossza a Ceres 500 esetében 2,5 méter helyett már 3 méter. Hab a tortán, hogy a fejhallgató hajtogatható, a hangszórókat tartalmazó házak pedig elfordíthatóak, így a termék még kényelmesebben szállítható.

A Ceres 300-as és Ceres 500-as modellek novemberben válnak elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói áruk pedig sorrendben 29 euró, illetve 59 euró lesz.

Elérhetővé vált a CM Storm sorozatot erősítő QuickFire XT billentyűzet is

CM Storm QuickFire XT

A QuickFire XT billentyűzetről egyik korábbi hírünk keretén belül már részletesen is beszámoltunk, ám azóta elérkezett az idő arra is, hogy végre kereskedelmi forgalomban is feltűnhessen az újdonság. A QuickFire XT billentyűzet ettől a hónaptól kezdve megvásárolható, ajánlott végfelhasználói ára pedig 79 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward