Galaxy Tab 7.0N(émetül)

Ugyan most kicsit nyugodtabbak a kedélyek a médiában az Apple és a Samsung között, mint néhány hónappal korábban, mikor mind a két elektronikai nagyhatalom újdonságokkal vágott neki a piacnak, de ettől még a háttérben továbbra sem rendezettek a soraik.

Galaxy Tab 7.0N(émetül)

Ugyan most kicsit nyugodtabbak a kedélyek a médiában az Apple és a Samsung között, mint néhány hónappal korábban, mikor mind a két elektronikai nagyhatalom újdonságokkal vágott neki a piacnak, de ettől még a háttérben továbbra sem rendezettek a peres ügyeik.

 A nagy pereskedés még tavaly nyáron robbant ki, mikor is az Apple, mint utólag kiderült befolyásolt termékrajzokkal bírosági úton tiltatta be több készülékét is a Samsungnak néhány országban. Erre megoldásként érkezett az átalakított design-nal rendelkező Samsung Galaxy Tab 10.1N, ami sikeresen játszotta ki az almás céget, és így a németeknél ismét forgalomba kerülhetett. Most a legkisebb táblagépének megjelenését változtatta meg a dél-koraei vállalat, így már két eszközzel lesz jelen a német piacon is. A Tab 7.0N egy jól látható fém kerettel lett körbefoglalva, ami a hangszorókat is magában foglalja, így mostantól ez az előlapon található, ami nagy mértékben megváltoztatja majd a hangzásvilágot is. A készülék semmilyen más változást nem eszközöl a hardveren, így az összes specifikációja egyezik a Tab 7.0 Plus-szal.

Sajnos az Android Honeycomb-bal kell majd beérnünk, de valószínűleg érdekzik majd a frissítés. Az árral kapcsolatban igen borús hírek érkeztek, hiszen akár 600 eurós árcédula is kerülhet a dobozára, ami elképesztően magas, akármennyire is jó eszközt kapunk érte cserébe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward