Galaxy S: Van élet ötvenen túl is

A Samsung legsikeresebbnek számító termékcsaládja minden kétséget kizáróan a csúcsmodelleket sorakoztató Galaxy S széria. A vállalat legfrissebb közleményében arról számolt be, hogy a Galaxy S, és a Galaxy S II eladásai immáron átlépték az ötven milliós darabszámot.

Galaxy S: Van élet ötvenen túl is

A Samsung legsikeresebbnek számító termékcsaládja minden kétséget kizáróan a csúcsmodelleket felsorakoztató Galaxy S széria. A vállalat legfrissebb közleményében arról számolt be, hogy a Galaxy S és a Galaxy S II eladásai immáron átlépték az ötven milliós darabszámot.

Az androiddal felvértezett Galaxy S 2010 júniusában került kereskedelmi forgalomba. Az azóta eltelt két év alatt 24 millió eladott készülékkel szerzett magának előkelő pozíciót a mobiltelefonok örökranglistáján. Az útódjául szolgáló S II sikere viszont még ennél is jóval erőteljesebb, mivel 14 hónappal a megjelenését követően már 28 milliós példányszámba sikerült értékesíteni. A most bemutatott Galaxy S III tehát óriási siker várományos lehet, ha az elődök által kitaposott úton sikerül elindulnia.

A Galaxy S széria mellett a Galaxy Note is hatalmas népszerűségnek örvend. A dél-koreai gyártó ezen eszköze nyolc hónapja van jelen világszerte a boltokban, és ez idő alatt nem kevesebb, mint hét millió Note talált új gazdára. Úgy látszik a felhasználóknak most tetszenek a mobilos fronton óriásinak számító kijelzők is, pedig a Dell első öt colos készüléke elég nagy bukás volt anno.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward