Galaxy Note10-ből ismerős funkciókat kapott frissítéssel az SGS10 széria

A Samsung egy komplex frissítést adott ki ezúttal, ami számos szoftveres újítást nyújt felhasználók millióinak.

Galaxy Note10-ből ismerős funkciókat kapott frissítéssel az SGS10 széria

A Galaxy Note10 nagyon sok jó lehetőséggel mutatkozott be nyár végén, és olyan megoldások is voltak az S Pennel ellátott szerkezetben, amiket még a Galaxy S10 felhasználók készülékei sem tudnak. Az S Pen miatt persze mindig lesznek exkluzív opciók, de most jött egy olyan frissítés, ami sok funkciót átemel a Galaxy S10 modellek számára. Ez már a második ilyen nagyobb volumenű frissítés a felhasználók örömére.

Az első dolog, amit kiemelt a Samsung a hivatalos közleményében, hogy a galéria alkalmazás a rendezésben új szintre lépett. A mesterséges intelligencia képes lesz elemezni a fotókat, videókat az alapján, hogy mi látható a felvételeken, és keresni is lehet majd így a képeket. Az emberek általában több száz vagy ezer fotót tartanak a készülékeiken, és ha valamit vissza akarnak keresni, hamar zavarba jönnek. Ettől kezdve viszont nagyon egyszerű lesz a dolguk az esetek nagy részében, hiszen csak be kell majd gépelni a megfelelő keresőszavakat. Például kutya, macska, autó vagy bármi, amiről az ember korábban felvételt készített. Hasonlóra a Google Fotók is képes, de ez talán hatékonyabban teszi majd a dolgát.

Galéria megnyitása

Multimédiás területen a gyorsbeállításokban megjelenik a frissítést követően egy új kapcsoló. Ennek a segítségével ajánlott tartalmakat lehet majd egyszerűen és gyorsan elérni. A rendszer minden bizonnyal az előzményeket és más információkat vizsgálva lesz képes ajánlásokat tenni filmekre és/vagy zenékre.

Ez a tovább fejlesztett panel arra is lehetőséget nyújt majd egy mozdulatot követően, hogy a vezeték nélkül kapcsolódó eszközöket kezelje az ember, így például egy TV-t vagy hangszórót.

Galéria megnyitása

Automatikus HotSpot funkcióval is rendelkezni fognak a frissített SGS10 modellek. Ez annyit tesz, hogy amikor a közelben olyan okostelefont észlel a masina, amelyen ugyanazzal a felhasználói fiókkal vannak bejelentkezve, esetleg a családi megosztási csoporton belül helyezkedik el, akkor az magától kapcsolódhat a megosztott hálózatra.

Így nem kell minden alkalommal a Wi-Fi HotSpot beállítással foglalkozni a családtagok kérésére vagy más eszközök használatakor. Ha pedig valamilyen hiba van a WLAN körül, megoldási tippeket is tud majd mutatni a gép.

Galéria megnyitása

A kamerához kapcsolódóan is lehet újításokat felfedezni. A Galaxy Note10-től megörökölte a Galaxy S10 széria az AR Doodles funkciót, ennek köszönhetően lehet a kamera képére virtuális térbeli rajzokat aggatni. A frontkamera pedig már tudja használni a Live Focus, a Live Focus Video és az éjszakai módokat.

A Super Steady stabilizálásnak hála pedig kevésbé kell majd attól tartani, hogy egy felvételt tönkretesz a remegő kép. És már a DeX szolgáltatást kihasználva nagyobb képernyőn, egeret használva is lehet majd vágni a videókat, ami jól jöhet például azoknak, akik online publikálásra készítenek videókat.

Galéria megnyitása

Az új funkciók mellett a 200 MB-os meghaladó méretű frissítési csomagba hibajavítások is kerültek, szóval a stabilitásra is jó hatással lehet majd ez. Továbbá a Samsung biztonsági frissítést is belecsempészett a mostani csomagba, szóval ilyen téren sem lehet rá panasz, már a novemberi foltokat is megkapják így a készülékek.

A mostani frissítésből az összes Galaxy S10 modell részesül, ami eddig bemutatkozott, szóval nemcsak a Galaxy S10, a Galaxy S10+, valamint a Galaxy S10e, hanem még a később érkező Galaxy S10 5G is, ami eltérő hardverrel rendelkezik. Az új szoftver a következő napokban globálisan megjelenhet minden eszköztulajdonosnál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap