G-Sync támogatást kapott a legújabb Dell monitor

A 27 hüvelykes képátlójú, FreeSync támogatással ellátott monitor után egy 24 hüvelykes példány is előkerült, amely már G-Sync támogatással büszkélkedhet.

G-Sync támogatást kapott a legújabb Dell monitor

A Dell nemrégiben már bemutatott egy 27 hüvelykes képátlójú, FreeSync támogatással ellátott monitort, most pedig egy olyan termékkel jelentkezett, ami a GeForce tulajoknak kedvez.

Az S2417DG szintén elegáns, letisztult dizájnnal rendelkezik. A minimalista külső egy jól felszerelt monitort rejt, amelynek alapját egy 23,8 hüvelykes TN+Film panel adja. A 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöggel rendelkező panel 2560 x 1440 pixeles natív felbontással dolgozik, maximális képfrissítési rátája pedig 165 Hz. A W-LED alapú háttérvilágítás jóvoltából 350 cd/m2-es maximális fényerősség elérésére van mód, a statikus kontrasztarány pedig 1000:1 értéket képvisel.

Az új monitor G-Sync támogatással bír, ami a 30 Hz-től 165 Hz-ig terjedő frekvenciatartományon belül működik, és természetesen az Nvidia 3D Vision 2 szemüvegekkel is kompatibilis, így 3D-s játékra is kiválóan alkalmazható. Videó bemenetek terén egy DisplayPort és egy HDMI csatlakozóval kell beérnünk, viszont ez a két port elég ahhoz, hogy egy PC-t és egy játékkonzolt is kiszolgálhasson az újdonság. A fedélzeten a felsoroltakon kívül még egy négyportos USB 3.0-s hub is jelen van. Ahogy az a lenti fotókon is látható, a monitorhoz egy sokoldalú állvány jár, ami a kijelző döntésére, elforgatására, magasságának állítására és pivot/portré módba történő elforgatására egyaránt lehetőséget ad.

A Dell S2417DG a vékony káva miatt akár több monitorból álló megjelenítő rendszerek alapjaként is remekül használható, ami jó hír. Az újdonság még ebben a negyedévben megjelenhet kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 570 dollár lehet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward