G sorozatú tápegységek a Cooler Mastertől

Az újdonságokkal a gyártó a GX sorozatú tápegységeket váltja le.

G sorozatú tápegységek a Cooler Mastertől

A Cooler Master bemutatta legfrissebb tápegység sorozatát, amely a G-Series névre hallgat. A család három taggal debütált: egy 500 wattos (G500), egy 600 wattos (G600) és egy 700 wattos (G700) modellel.

A költséghatékony tápegységek szegmensébe szánt újdonságok mindannyian passzolnak az Intel legújabb, negyedik generációs processzoraihoz és az új, C6/C7 energiatakarékossági állapotokban rejlő lehetőségek kiaknázására is lehetőséget adnak. A G-Series mindhárom tagja egyetlen +12V-os tápággal gazdálkodik és mindannyian kiérdemelték a 80 Plus Bronze minősítést, vagyis hatékonyan alakítják át a váltakozó áramot egyenárammá. A trió tagjai természetesen aktív PFC támogatással is rendelkeznek.

Az új tápegységek elektronikáját minden esetben egy 120 milliméteres átmérőjű, intelligens fordulatszám-szabályzással vezérelt ventilátor hűti, ami addig, míg a tápegység 70% alatti terhelés mellett dolgozik, halkan végzi a rá bízott feladatot.

Az újdonságok paraméterei
Az újdonságok paraméterei

A termékekből a védelmi áramkör sem hiányzik, amely minden fontosabb védelmi funkciót felvonultat, kezdve a rövidzár elleni védelemtől a túlmelegedés elleni védelmen át egészen az árammal és feszültséggel kapcsolatos védelemig. A termékek tápkábelek tekintetében is remekül el vannak eresztve, ahogy az az alábbiakból is kiderül.

A tápkábelek típusa és hossza, illetve, a tápcsatlakozók mennyisége

A Cooler Master legfrissebb tápegységei nem csak energiahatékony működésükkel, hanem csomagolásukkal is hozzájárulnak a környezet terhelésének csökkentéséhez: az újdonságok csomagolása újrahasznosított papírból készült - a fák legnagyobb örömére.

A G sorozatú Cooler Master tápegységek augusztus elejétől kezdve válnak elérhetővé. A gyártó a G500-as modellért 59,95 eurót, a G600-as modellért 69,95 eurót, a G700-as tápegységért pedig 79,95 eurót kér el, plusz azt is kiemeli, hogy a termékek ajánlott végfelhasználói ára régiónként eltérő lehet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward