Futurisztikus megjelenésű lehet a Z5

Futurisztikus megjelenésű lehet a Z5

A Xiaomi Mi Mix megjelenése óta a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lehető legjobb kijelző-előlap arányt érjék el az okostelefonjaikkal. A Lenovo is ezen dolgozik, és hamarosan olyan mobilt mutathat be, amit talán minden eddiginél vékonyabb káva övez.

Nemrégiben megjelent egy olyan vázlatos rajz, amin a Lenovo Z5 szerepel. Arról egyelőre semmilyen információ nem szól, hogy milyen képességei lehetnek a szóban forgó eszköznek, de az biztos, hogy nagyon vékony lesz a pereme, ami egészen futurisztikus megjelenést kölcsönözhet neki. Már egy olyan kép is van a szerkezetről, amin elvileg a kész termék egy kis részlete szerepel, és ez is azt erősíti meg, hogy pengevékony kávára kell számítani.

Galéria megnyitása

És, ha ez nem lenne elég, Chang Cheng, a Lenovo egyik kiemelt pozícióban dolgozó szakembere a napokban a Weibón egy bejegyzésében arról kérdezte a rajongókat, hogy szerintük milyen az ideális kijelző-előlap arány. Négy lehetőségből választhattak az emberek: a, 80-84%, b, 85-89%, c, 90-94% vagy d, 95%. Ebből, egyáltalán nem alaptalanul, sokan arra asszociálnak, hogy a Lenovo olyan mobillal állhat elő, aminek éppen 95%-ban hasznos a felülete. Az eddig megszellőztetett információk alapján akár még a Vivo Apexre is rálicitálhat a Lenovo Z5. Az Apexet a Mobil Világkongresszuson villantott meg a kínai gyártó szinte teljesen peremmentes dizájnnal, és hamar a csodájára jártak a látogatók.

A hírek szerint a Lenovo június 14-én nagy bemutatóra készül. Talán ennek az eseménynek a keretében fog reflektorfénybe kerülni a szóban forgó okostelefon. A Lenovo Z5 egyébként valószínűleg egy felsőkategóriás megoldás lehet. A Lenovónál régebben a Vibe Z-széria jelentette a csúcsot, ám 2015 óta nem jelent meg új tagja ennek a családnak, de talán a Lenovo Z5 ezt a vérvonalat viheti tovább. Az utolsó „Z” a Lenovo Vibe Z3 Pro volt. Illetve a Lenovo szárnya alatt tevékenykedő ZUK is a Z betűvel jelezte a csúcsgépeit, és mivel új ZUK sem jött 2016 óta, az sem zárható ki, hogy ezt a részleget beolvasztották az anyavállalatba, és így fut tovább.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward