Full HD-s 3D monitorral jelentkezik az ASUS

Az ASUS illetékesei végre hivatalosan is bemutatták legfrissebb LCD monitorukat, amely 1080p-s felbontás mellett üzemel és 3D támogatással is bír. A V236H típusjelzéssel ellátott termékhez jár egy az Nvidia 3D Vision technológiáját használó aktív szemüveg is a hozzá tartozó kellékekkel együtt. A csomagot hamarosan megvásárolhatják az érdeklődők, az újdonság ajánlott végfelhasználói ára 499 dollár lesz.

Full HD-s 3D monitorral jelentkezik az ASUS

Az ASUS hivatalosan is bemutatták legfrissebb LCD monitorát, amely 1080p-s felbontás mellett üzemel, és 120Hz-es, így megvan a kellő gyorsasága az aktív záras 3D szemüvegekhez, amikből egyet csomagoltak is hozzá (nVidia 3D Vision). A csomagot hamarosan megvásárolhatják az érdeklődők, az újdonság ajánlott végfelhasználói ára 499 dollár lesz.

A V236H egy 23,6 hüvelykes képátlójú LCD monitor, amely 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel és amelynek a szürkéből szürkébe történő „színátmenethez” 2 milliszekundumnyi időre van szüksége. A 120 Hz-es képfrissítési rátával dolgozó panel 400 cd/m2-es fényerőt kínál, videó bemenetek tekintetében pedig egy DVI és egy HDMI porttal rendelkezik. A monitor beépített állványa lehetővé teszi a kijelző döntését és forgatását, sőt, még némi magasságállításra is van lehetőség.

Az új monitor hazánkban nagyjából 1 hónap múlva tűnhet fel a boltok polcain, de nálunk az Asus magyarországi képviseletének hála már járt egy példány, úgyhogy teszt is lesz hamarosan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward