Full HD NEC monitor AH-IPS panellel

Megérkezett a vállalat legfrissebb megjelenítője, ami a MultySync EA sorozatot erősíti és az EA234WMI típusjelzést viseli.

Full HD NEC monitor AH-IPS panellel

Az EA234WMI modell egy rendkívül jól felszerelt, remek tulajdonságokkal érkező NEC megjelenítő, amelynek 23 hüvelykes LCD kijelzője természetesen LED-es háttérvilágítást alkalmaz. A 23 colos képátlójú AH-IPS LCD panel 178 fokos függőleges és 178 fokos vízszintes betekintési szöget kínál, képe pedig színhű. A monitor a ma oly népszerű 1920 x 1080 pixeles natív felbontást alkalmazza, képaránya pedig ennek megfelelően 16:9-es értéket képvisel.

Az új monitor 250 cd/m2-es fényerősség és 1000:1 valós kontrasztarány mellett üzemel. Csatlakozói között egy DisplayPort, egy HDMI, egy DVI-D, illetve egy D-Sub videó bemenetet, plusz egy négyportos USB 2.0-s hubot találunk. Utóbbinál két port a monitor hátulján, kettő pedig az oldalán helyezkedik el. A sorban fejhallgató csatlakozót is találunk.

Rendelkezésre áll két darab, egyenként 1 wattos terhelhetőséggel bíró beépített hangszóró is, amelyek sztereó hangzást kínálnak. A környezettudatos felhasználók nyomon követhetik, hogy a monitor működése közben milyen üzemelési költségekkel és mekkora széndioxid-lábnyommal kell számolni. Az energiatakarékos működésről az ECO mód gondoskodik, de ezen kívül érzékelők is helyet kaptak a terméken. A Human Sensor érzékeli, hogy éppen ül-e valaki a monitor előtt, és ha nem, készenléti állapotba kapcsolja azt. Ahogy a felhasználó visszatér, a monitor is újra üzemkész állapotba kerül. A környezeti fényviszonyoknak megfelelő fényerősség automatikus beállítására is képes a rendszer, hála a beépített fényérzékelőnek, ami a Smart Sensing Technology részét képezi.

Az EA234WMI egy remek testreszabhatóságot kínáló állványt is kapott, ami a kijelző döntésére, elforgatására és magasságának állítására egyaránt lehetőséget ad - utóbbi 130 milliméteres tartományon belül történhet. Az állvány még pivot/portré módot is kínál. Annak érdekében, hogy a több monitorból álló rendszereket egyszerűen be lehessen állítani, a ControlSync technológia is rendelkezésre áll. Ez annyit tesz, hogy a mester monitornak kinevezett megjelenítő beállításait egyetlen gombnyomással szinkronizálhatjuk a megjelenítő csoport többi tagjával.

A három év garanciával érkező NEC MultiSync EA234WMI Energy Star 6.0-s, TCO Edge 1.2-es és Epeat Gold minősítést egyaránt kapott. Az újdonság még ebben a hónapban megjelenik a boltok polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 269 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward