Fujitsu-újdonságok

Két érdekességgel is jelentkezett a gyártó: egy kétképernyős laptoppal és egy konvertálható táblával - ez utóbbiból rögtön két különböző változattal is.

Fujitsu-újdonságok

Két érdekességgel is jelentkezett a gyártó: egy kétképernyős laptoppal és egy konvertálható táblával - ez utóbbiból rögtön két különböző változattal is.

Amint neve is mutatja, az U820-as az U810-es egyenesági leszármazottja, 5,6 hüvelykes, 1366 x 768 felbontású érintőképernyővel, 1,6GHz-es Atommal, 1GB RAM-mal, 60GB (vagy, opcionálisan 120GB) merevlemez-tárhellyel (esetleg 64GB, külön rázkódásvédelemmel is ellátott SSD-vel). Oprendszerből Vista Home Premium az alap, de lehet Business is, igény szerint.

Elődjénél tehát kétszer gyorsabb, és jóval több tárhelyet is biztosít. Mindkét változatában kínál GPS-t is, Garmin Mobile PC navigációs rendszerrel; Atheros WiFi-modul szintén adott, ahogy Ethernet-port és Bluetooth is. A biztonságról ujjlenyomat-leolvasó gondoskodik - és persze nem hiányozhat a beépített 1,3 megapixeles webkamera, valamint a CF- és SD-kártyaleolvasó sem.

Az U820-as ára $999-tól indul.

A LifeBook-széria új tagjával pedig egy egészen egyedi újítást valósították meg: a billentyűzet fölé, középre, beékeltek egy miniatűr második (természetesen érintő-)képernyőt, amely az elsődleges, 16 hüvelykes naggyal párhuzamosan működik, és lehetőséget ad alkalmazások elindítására, vagy épp médialejátszások és képnézegetések vezérlésére anélkül, hogy ehhez meg kellene bolygatnunk a központi képernyőt. Mi több, bármit le is vonszolhatunk a második képernyőre, tetszés szerint alakítva így a gyorsindítható alkalmazások palettáját.

Ezen túlmenően az N7010-es egy középkategóriás, médiaközpontú laptop, amely a maga Blu-ray kombó meghajtójával minden további nélkül lejátszik full HD-s filmeket is, köszönhetően egyebek mellett a Mobility Radeon HD 3470-esének, valamint a 2,26GHz-es Core 2 Duo-jának, 4GB memóriájának - és persze a bőséges tárhelyet biztosító 320GB-os merevlemezének is.

Az ára $1.499-nél kezdődik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward