"Froyo" néven várható a legújabb Android

Nem lazsál a Google: hivatalosan is megerősítették, hogy nagyban folynak a munkálatok az Android legújabb, 2.x (a 2.1-es után következő, tehát talán 2.2) változatán, melynek érkezésére "Froyo" néven számíthatunk néhány hónapon belül (elvileg).

"Froyo" néven várható a legújabb Android

Nem lazsál a Google: hivatalosan is megerősítették, hogy nagyban folynak a munkálatok az Android legújabb, 2.x (a 2.1-es után következő) változatán, melynek érkezésére "Froyo" néven számíthatunk néhány hónapon belül (elvileg).

Az érkezési időpont azért bizonytalan, mivel nem jelöltek meg konkrét dátumot, viszont az eddigiek során durván félévente adtak ki újabb változatokat - ezeknek a nevét pedig akkor tették közzé, amikor már viszonylag közel kerültek annak a kiadásához.

Ami a nevet ("Froyo") illeti, az a "fagyott joghurt" rövidítése ("Frozen yogurt"), az eddigi édesség- és ABC sorrend-alapú névadási trendjüknek megfelelően (Cupcake, Donut, Eclair). Sajnos arról egyelőre nem ejtettek szót, hogy milyen plusz lehetőségeket kínál majd az új változat, és találgatási alapunk sincs.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward