Frissült a BlackBerry 10

A BlackBerry 10 operációs rendszert csak néhány hetette mutatták be, de máris egy komoly frissítési csomag érkezett.

Frissült a BlackBerry 10

A 10.0.10.85-ös verziószámon bemutatkozó frissítés igen komoly, 150 MB-os méretet öltött. A megújult BlackBerry sok változást hoz. A hivatalos listából szemezgetve ezek lehetnek a legfontosabbak:

[list type="unordered"]

[*]Gyorsulnak a harmadik féltől származó alkalmazások, így a márciusi újdonságokra, mint például a WhatsApp, különösen érdemes lesz figyelni.

[*]Javult a Gmail naptár, fejlődött a BlackBerry HUB hívásnaplózója és beszélgetés kezelője, valamint az online forrásokból való kapcsolatimportálás is jobb lesz a jövőben.

[*]A kamera teljesítménye a fényhiányos helyzetek mellett mutathat majd javulást. Imádni fogjuk a vaku nélkül készített képek közötti különbséget - hangzott el, vagyis ez leginkább olyan funkcióknál jöhet jól, mint a Time Shift Camera.

[*]A böngészőnél a multimédiás oldalon látták szükségesnek a fejlesztéseket. A frissítést követően a videólejátszás esik majd át komolyabb változásokon, annak érdekében, hogy nagyobb élmény legyen a használata.

[*]Az akkumulátor élettartamára vonatkozóan a mérnökök több mint 60 kisebb változtatást alkalmaztak. Végeredményben az átlagos terheléssel töltött idő meghosszabbodására lehet számítani.

[/list]

A frissítés gyors érkezéséből és a méretéből jól látható, hogy a BlackBerry 10-en keményen dolgoznak a vállalat mérnökei. Ez a frissítés csak a BlackBerry Z10 számára fontos, hiszen jelenleg ez az egyetlen BB10-es mobil. A következő felvonás április környékén következik, ekkor jön a hagyományos, QWERTY-s BlackBerry Q10.

Amennyiben a telefonunk még nem jelezte a sorban álló frissítést, manuálisan is kereshetjük azt, a szoftver frissítések beállításait tartalmazó menüpontban. Az Androidhoz hasonlóan itt is napokat vehet igénybe, mire mindenkihez eljut a javítócsomag.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward