Frissítést kap az összes WP8-as Lumia

A Nokia minden forgalomban lévő újdonsága frissítést kapott, így ezek a jövőben még vonzóbbak lehetnek azoknak, akik Windows Phone 8 operációs rendszerrel keresnek valamit.

Frissítést kap az összes WP8-as Lumia

Míg a Windows Phone 7.8 terén rengeteg problémával és csúszásokkal kell szembenéznie a fejlesztőknek és a felhasználóknak, addig a Windows Phone 8 esetében minden jól megy a jelek szerint. A Nokia hamarosan több új modellt fog piacra dobni, míg a már jelenleg is kaphatókat javításokkal teszik jobbá márciusban.

A Lumia 720 és Lumia 520 a tervek szerint az alacsonyabb árszegmenseket vehetik majd célba, ám ezeknek a leleplezésére csak a későbbiekben (a hónap végén) kerülhet sor. Az 520-as modell egy belépő WP 8-as okostelefon lesz, de egyelőre, akik olcsón keresnek ilyesmi Nokiát, azoknak a Lumia 620-szal kell beérniük. A Lumia 920 és a Lumia 820 mellett ez a masina is friss kiadású rendszert kap.

A felsőkategóriás megoldásokon valamikor a következő napokban (hetekben) fog feltűnni a 1232.5957.1308.00xx verziószámú frissítés. Az új szoftverrel a két készülék az eddigieknél is jobb teljesítményt fog nyújtani mindamellett, hogy stabilabbak is lesznek, mint korábban. A megjelenítővel például problémák lehetettek a hívások közben, amivel a jövőben már remélhetőleg nem találkozunk. És szintén a kijelzőhöz kapcsolódóan, az automatikus fényerő beállításain is finomhangolásokat végeztek a programozók.

A Nokia Lumia 620 esetében várhatóan a szoftver a 1030.6407.1308.00xx verziószámmal lesz megbélyegezve. Itt a frissített operációs rendszer valamivel komolyabb változásokat hoz. Jobb lesz például az érintések érzékelése, ami még élvezetesebbé teszi a használatot, valamint a kamerával készített képek minősége is javulni fog. A vaku használata mellett kevesebb kiégéssel kell számolnunk a gyártó állítása szerint. Végül a szokásos kisebb javításokat se felejtsük el, amik itt is stabilabbá teszik a rendszert, akárcsak a Lumia 820 és a 920 esetében.

Sajnos pontosabb dátumot ezen a frissítések érkezésére nem határozott meg a Nokia, így mindenkinek türelemmel kell várakozni. Annyi biztos, hogy akár napokon belül befuthatnak az OTA frissítéssel érkező szoftverek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward