Frissítést kap a HTC One kamerája

A HTC One kamerája egy sor kisebb foltozást követően születik újjá.

Frissítést kap a HTC One kamerája

A HTC One legérdekesebb pontja minden szempontból az "UltraPixel" kamera, viszont az elkészült képeink eddig nem azt mutatták, amire előzetesen számítottunk. Az első teszteket követően megállapítható, hogy a legnagyobb problémák a színvilággal vannak és bizonyos esetekben a zajszint sem a legjobb. Most pont ezek a területek kerültek fókuszba.

Az 1.29.401.13 verziószámon érkező csomag a kamera problémái mellett egyébként a rendszert sem hanyagolja el. Az ilyenkor megszokott kisebb foltozások ezúttal sem maradhattak el, de ezekről szokás szerint nem készült kiadási napló. Nem úgy, mint a kamerát érintő extrákról, ezek így festenek sorba szedve:

[list type="unordered"]

[/list]

A javítást követően az illetékes tesztelőknek érdemes lesz egy újabb esélyt adni az UltraPixelnek, hiszen tényleg az igazán érzékeny pontokat vették kezelésbe. A többi területen eddig is jól szerepelt az eljárás, hiszen a zárideje utolérhetetlen a mobilkamerák terén és az alacsony fényviszonyok (este) mellett való fotózáskor is a legjobbnak nevezhető. A Lumia 920 ugyan hasonló produktumra képes, de annak hosszabb a zárideje, így sokkal több a rontott kép állvány nélkül.

A HTC One egyelőre nagyon korlátozottan érhető el, de ha valaki mégis azon szerencsések közé tartozik, akiknek már a birtokukban van egy ilyen készülék, akkor mielőbb érdemes utánanézni, hogy elérhető-e már a szóban forgó frissítés. Természetesen ennek a beszerzése semmilyen nemű vezetékelést nem igényel, tehát OTA módon történik, és úton-útfélen elvégezhető a művelet. Mindössze annyira kell figyelni, hogy legyen stabil sávszélességünk és megfelelő szintű (kb. 50%) akkumulátortöltöttségünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward