Friss Jetway alaplap Trinity APU egységekhez

A gyártó egy újabb A85X lapkakészlet köré épülő alaplappal jelentkezik.

Friss Jetway alaplap Trinity APU egységekhez

A Jetway háza tájáról régen érkezett információ friss termékkel kapcsolatban, most azonban megtört a jég, ugyanis lehullott a lepel a vállalat legfrissebb alaplapjáról, amely az AMD Trinity APU egységeit, illetve a Socket FM2-es Athlon processzorokat fogadja majd.

A friss deszka az AMD A85X lapkakészlete, pontosabban Fusion Controller Hubja köré épül, azaz a felszereltebb termékek közé tartozik. A HA21-85X típusjelzéssel ellátott modell 4+2 fázisú tápellátással érkezik, DDR3-as memóriafoglalatokból pedig nem kevesebb, mint négy darab található rajta – ezekben akár 32 GB-nyi DDR3-1866 MHz-es memória modul is helyet kaphat. A bővítőhelyek között egy PCI Express 2.0 x16-os, két PCI Express 2.0 x1-es, illetve két PCI slot lapul. A rendszer – megfelelő videokártya alkalmazása esetén – természetesen Dual Graphics támogatást is biztosít. A videó kimenetek között ezúttal egy D-Sub, egy DVI-D és egy HDMI port

helyezkedik el.

A szilárdtest kondenzátorokat alkalmazó alaplapon összesen öt darab SATA 6 Gbps-os portot találunk, amelyekhez RAID 0,1,5,10 és JBOD támogatás egyaránt jár. Extra, hogy a rendszer egy mSATA 6 Gbps-os porttal is rendelkezik – ebben mSATA formátumú SSD meghajtó kaphat helyet, akár fő rendszermeghajtóként is. USB 3.0-s portokból négyet kapunk: kettő a hátlapon, kettő pedig kivezetés formájában az alaplapon bújik meg. USB 2.0-s portokból összesen hat áll rendelkezésre: kettő hátlapi port, négy pedig alaplapi kivezetés formájában.

A friss deszka Realtek RTL 8111F típusú Gigabites Ethernet vezérlővel és egy Realtek ALC887GR típusú nyolccsatornás HD audió vezérlővel kerül a boltok polcaira. Az alaplap Dual Thunder-Protection technológiával érkezik, ami ellenállóbbá teszi a terméket a villámcsapás okozta feszültségtüskékkel szemben. Az első védelmi szintet olyan speciális komponensek képezik, amelyek ellenállnak a hálózati kábelen keresztül érkező feszültségtüskéknek, míg a második védelmi szint olyan speciális komponenseket vonultat fel, amelyek a a beérkező feszültségtüskéket a földelésre vezetik, így megvédik az alaplap egyéb komponenseit a sérülésektől. Az eljárás különösen hasznos lehet esős időszakban, amikor sok zápor, illetve zivatar tarkítja az időjárást.

A Jetway ATX formátummal érkező, 210 x 298 milliméteres mérettel rendelkező alaplapja hamarosan elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban. Az egyelőre nem tudható, hogy a HA21-85X típusjelzéssel ellátott termék pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward