Friss IGP driver az Inteltől, kifejezetten Windows 8-hoz

Friss IGP driver az Inteltől, kifejezetten Windows 8-hoz

A legfrissebb, 15.28.02792-es verziószámot viselő grafikus driver kifejezetten a Windows 8 Release Preview kiadásához készült. Az új operációs rendszer 32-bites és 64-bites változatához egyaránt letölthetjük az újdonságot.

 

A friss driver természetesen nem csak a második generációs Intel Core i sorozatú processzorok Intel HD Graphics 2000-es és 3000-es, hanem az Ivy Bridge architektúrára alapozó, harmadik generációs Core i sorozatú központi egységek Intel HD Graphics 2500-as és 4000-es integrált videó vezérlőihez is használható. A WHQL minősítéssel érkező driver OpenGL 4.0-s, natív sztereoszkópikus 3D és WDDM 1.2-es támogatással egyaránt rendelkezik, sőt, optimalizált kijelző elforgatás-érzékelés és beépített DirectX 11-es videó lejátszó funkció is helyet kapott benne.

Az Intel egyébként arra kéri mindazokat, akik a legfrissebb drivert kipróbálják, hogy mondjanak véleményt róla, illetve jelezzék, ha hibákat tapasztalnak, hogy a következő változatokban ezeket kijavíthassák a vállalat szoftvermérnökei.

Az említett grafikus eszközillesztő-szoftver 32-bites és 64-bites kiadását innen tölthetik le az érdeklődők. Hangsúlyozzuk: a driver csak Windows 8-hoz jó!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward