Friss gamer noteszgép Gigabyte módra

A P2742G típusjelzéssel ellátott modell remek hardverrel érkezik, ami munkára és játékra egyaránt alkalmassá teszi.

Friss gamer noteszgép Gigabyte módra

A Gigabyte legfrissebb noteszgépe a játékos társadalom tagjait, illetve a nagy teljesítményre vágyó felhasználókat veszi célba. A P2742G 17,3 colos képátlójú, 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemelő LCD kijelzővel érkezik, amely játék és filmnézés alkalmával egyaránt elegendő képterületet kínál.

Az előtelepített Windows 8-as operációs rendszerrel ellátott gamer notesz egy 2,4 GHz-es Core i7-3630QM processzornak ad helyet, amely mellé választásunktól függően 4 vagy 8 GB-nyi rendszermemóriát társíthatunk. Az adatok tárolásáról egyrészt gondoskodhat merevlemez, méghozzá akár 1 TB-os adattároló kapacitással, de opcionálisan 128 GB-os és 256 GB-os SSD meghajtók közül is választhatunk. A videokártya szerepét ezúttal egy középkategóriás megoldás, a GeForce GTX 660M tölti be, ami 2 GB-nyi VRAM-mal gazdálkodhat.

A friss notebook természetesen optikai meghajtóval is érkezik, ami alap esetben nem más, mint egy DVD-író. Opcionálisan akár Blu-ray kombó meghajtót is kérhetünk a konfigurációba. A repertoárban a felsoroltakon kívül 802.11 b/g/n típusú WiFi adapter, 4.0-s Bluetooth adapter, kilenc az egyben memóriakártya-olvasó és két darab USB 3.0-s port is jelen van. A külső kijelzőket egy D-Sub és egy HDMI port szolgálja ki – utóbbi persze a HD televíziókhoz való csatlakozást is lehetővé teszi.

Az energiaellátásról egy nyolccellás akkumulátor gondoskodik, a pontos kapacitása nem ismert, és az is rejtély, hogy a Gigabyte P2742G pontosan mennyibe kerül majd, ha felbukkan az üzletek polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward