Friss fotó a GeForce GTX Titan Black kiadásáról

A GeForce GTX Titan Black mégsem öltözik feketébe, ahogy azt a korábbi fotó sugallta – csak a Titan felirat lesz rajta fekete.

Friss fotó a GeForce GTX Titan Black kiadásáról

A GeForce GTX Titan Black érkezéséről tavaly november óta lehet tudni, akkoriban még néhány kép is előkerült a termékről. Ezek a képek – amelyek számítógépes szoftverrel készültek – feketébe öltöztetve ábrázolták az új videokártyát, amivel az Nvidia a 999 dolláros szegmensben szeretné visszaállítani versenyképességét.

Balra a GeForce GTX Titan Black, jobbra pedig a GeForce GTX Titan látható

A most megjelent fotón már nem feketében, hanem a GeForce GTX Titánhoz hasonlóan fekete-ezüst dizájnban pompázik a GeForce GTX Titan Black, igaz, a Titan gravírozás ezúttal nem ezüst, hanem stílusosan fekete festést kapott, így utalva a "Black" jelzőre. Maga az új videokártya elődjéhez hasonlóan szintén 28 nm-es csíkszélességgel készülő GK110-es GPU-t alkalmaz, amelynek ezúttal minden szolgáltatása maximálisan kihasználható. A GPU 2880 CUDA maggal, 240 textúrázóval és 48 renderelő egységgel áll a felhasználók rendelkezésére, 384-bites memória-adatsínjére pedig 6 GB-nyi fedélzeti memória kapcsolódik.

Érdekesség, hogy a GeForce GTX Titan Black esetében a GK110-es GPU dupla pontosságú számítási teljesítménye teljes egészében kiaknázható – ez a tulajdonság a GeForce sorozaton belül a Titan kiváltságának tekinthető.

A GeForce GTX Titan Black megjelenésére várhatóan a következő hét folyamán kerülhet sor.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward