Friss, EcoGreen sorozatú Samsung merevlemezek

A Samsung Electronics kínálata ma új, EcoGreen F4-es sorozatba tartozó merevlemezekkel bővült, amelyek rendkívül nagy adatsűrűségű merevlemez korongokkal érkeznek. Az 1,5 TB-os és 2 TB-os adattároló kapacitást kínáló modellek 667 GB-os adattároló kapacitást biztosító merevlemez korongokkal rendelkeznek és elődeiknél, az F3EG sorozat tagjainál nem kevesebb, mint 23%-kal alacsonyabb energiafelhasználás mellett üzemelnek üresjáratban, ami összességében nem egy nagy előny, de sok kicsi sokra megy alapon bizony még véletlenül sem elhanyagolható.

Friss, EcoGreen sorozatú Samsung merevlemezek

A Samsung Electronics kínálata ma új, EcoGreen F4-es sorozatba tartozó merevlemezekkel bővült, amelyek rendkívül nagy adatsűrűségű merevlemez korongokkal érkeznek. Az 1,5 TB-os és 2 TB-os adattároló kapacitást kínáló modellek 667 GB-os adattároló kapacitást biztosító lemezekkel rendelkeznek és elődeiknél, az F3EG sorozat tagjainál nem kevesebb, mint 23%-kal alacsonyabb energiafelhasználás mellett üzemelnek üresjáratban.

Az EcoGreen F4-es sorozat tagjai 3,5 hüvelykes formátummal rendelkeznek és SATA 3 Gbps-os csatolófelületen keresztül kapcsolódnak a rendszerhez. A merevlemezek 32 MB-nyi gyorsítótárral gazdálkodhatnak és támogatják a Native Command Queuing (NCQ), SilentSeek és NoiseGuard technológiákat, amelyek összességében a gyors, hatékony és halk működésért felelnek. Az F4EG család tagjai 3 merevlemez tányért használnak, ezért fogyasztanak kevesebbet, mint négy adattároló koronggal ellátott F3EG sorozatú társaik. A merevlemezek gyártásánál a Samsung arra is odafigyelt, hogy a lehető legkevesebb káros anyag és a lehető legkisebb környezetterhelés mellett készüljenek el a termékek, amelyek így tökéletesen megfelelnek a RoHS szabvány által támasztott követelményeknek.

Az újdonságok szállítását a gyártó a jelenlegi tervek szerint szeptember folyamán kezdi meg. A 2 TB-os adattároló kapacitást kínáló EcoGreen F4-es modell ajánlott végfelhasználói ára a hírek szerint 119.99 dollár lesz.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward