Friss Catalyst a Battlefield 4 hiba javítására

Az AMD ígéretének megfelelően nagyon gyorsan javította a sokaknál jelentkező problémát.

Friss Catalyst a Battlefield 4 hiba javítására

Az AMD nemrégiben adta ki Catalyst 11-es eszközillesztő-szoftverének legfrissebb béta kiadását, amely immár a hetedik volt a sorban. Az a driver a CrossfireX multi-GPU rendszerek Battlefield 4 alatti skálázódásán javított, a javulás mértéke pedig optimális esetben akár 20%-os értéket is elérhetett.

A legfrissebb béta, amely immár nyolcadik a sorban, az előző hét béta kiadás összes újítását és javítását tartalmazza. A driver azért érkezett meg ennyire gyorsan, mert több játékos is arról panaszkodott, hogy Windows 8 alatt összeomlik a Battlefield 4. Az AMD szoftvermérnökei hamar munkába lendültek, így rövid idő alatt kiderült, mi okozza a problémát - a hibát azonnal ki is javították.

A Catalyst 11 Beta8 telepítésével már Windows 8 alatt sem lesz probléma a Battlefield 4 futtatásával, így az új drivert mindenkinek érdemes beszereznie és letöltenie, ha zökkenőmentesen szeretne játszani a régóta várt játékkal.

A Catalyst 11 Beta8 a Radeon HD 5000-es, 6000-es, 7000-es, illetve a Radeon HD R7-es és R9-es videokártya sorozatok minden tagját támogatja, beleértve az APU egységekbe integrált videó vezérlőket is.

A Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1-es operációs rendszerekhez készített driver innen tölthető le.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward