Friss ábrákon szerepel a OnePlus okosórája

Friss ábrákon szerepel a OnePlus okosórája

Egy ideje már nem titok, hogy a OnePlus okosórát is szeretne piacra dobni, és egyre közelebb van a termék bemutatása. A napokban pedig felkerült az internetre néhány vázlatos ábra, amiken már lehet látni, hogy milyen vonalvezetéssel rendelkezik majd az első ilyen viselhető kiegészítője a vállalatnak.

A OnePlus korábbi pletykák szerint több különböző okosórán is dolgozik. Lesz a kínálatban kör alakú digitális számlappal rendelkező megoldás és négyzetes panelt keretbe foglaló is. A mostani képeken a kör kijelzős OnePlus Watch bukkant fel, és még különböző szíjakkal szerelten is meg lehet nézni a készülék rajzolatát.

Azt állapíthatjuk meg a képekről, hogy a korábban kiszivárgott renderekkel megegyeznek, és nagy valószínűséggel a W301GB modellazonosítóval rendelkező termékről beszélhetünk. A kecses dizájnnal rendelkező óratokon a gombok szinte teljesen belesimulnak az eszköz oldalába. A megjelenítő nem tud ki teljesen a keretig, van egy néhány milliméteres kávája az eszköznek.

Galéria megnyitása

Elérhető lesz majd ez a OnePlus Watch sportos és elegáns változatban is. A szíj a sportos modellen gumiból lesz, és bujtatós csatot fog kapni, amit egy kézzel is könnyen lehet nyitni, zárni. Ezen a szíjon lesz egy textura, ami a szimpla felületet feldobja, és minden bizonnyal többféle színben lehet majd hozzájutni. Az elegánsabb változatnál bőr szíjjal lehet már számolni, ami a peremén varrva lesz, és nagyon jó hír, hogy a képek alapján egy pillangócsatot fog kapni. A szíjak minden esetben gyorsstiftet kapnak majd a könnyű szerélhetőségért.

Galéria megnyitása

Az eddig látottak alapján a OnePlus okosórája eléggé hasonlít a Vivo Watch készülékre, és nem lenne meglepő, ha tényleg azonos alapokkal rendelkezne, tekintve azt, hogy a két márka egyaránt a BBK Electronics égisze alatt üzemel. Viszont a hátlap kontúrja alapján azért nem egy az egyben ugyanolyan a OnePlus fejlesztés alatt álló eszköze és a Vivo megoldása. Bár a szenzorközpont kialakítása majdnem ugyanolyan, a töltési pontok például már máshol helyezkendek el az eddig látottak alapján.

A OnePlus állítólag készíthet majd az okosórájából egy Cyberpunk 2077 kiadást is, de azt továbbra sem lehet biztosan tudni, hogy pontosan mikor kerülhet sor a termék bemutatására. A legtöbban úgy vélik, hogy már csak márciusban léphet a pályára az eszköz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap