FreeSync támogatással érkeznek az új AOC monitorok

Az AOC két új monitor piacra dobására készül, amelyek ezúttal a játékosokat veszik célba.

FreeSync támogatással érkeznek az új AOC monitorok

Az AOC műhelyében két új monitor készült el, amelyek mindketten támogatják az AMD FreeSync – vagy ha úgy tetszik, a VESA AdaptiveSync – technológiáját. Ez azt jelenti, hogy a monitor képfrissítési rátája dinamikusan változik annak megfelelően, hogyan készül el az új képkockákkal a GPU, így a végeredmény rendkívül folyékony képi megjelenítés, mindenféle akadozás nélkül.

Az egyik újdonság a 24 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező G2460PF, a másik pedig a 27 hüvelykes G2770PF. Mindkét monitor TN+Film alapú panelt alkalmaz, ami 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöget kínál, cserébe viszont magas képfrissítési ráta és alacsony válaszidő áll rendelkezésre. Az újdonságok mindketten 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemelnek, maximális képfrissítési rátájuk pedig 144 Hz-et is eléri. Az új monitorok 1 ms-os GTG válaszidővel dolgoznak, maximális fényerősség tekintetében azonban különböznek egymástól: a G2460PF esetében 350 cd/m2-es, a G2770PF esetében pedig 300 cd/m2-es maximális fényerősség áll rendelkezésre.

A videó bemenetek között mindkét modellnél ugyanazt a kínálatot találjuk: a portok között egy D-Sub és egy dual-link DVI, valamint egy DisplayPort 1.2a szabványú csatlakozó sorakozik – csak utóbbin keresztül érhető el a FreeSync támogatás, de ez aligha meglepő. Az újdonságok a jelek szerint USB hubot is kapnak.

Az AOC két friss megjelenítője hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A 24 hüvelykes G2460PF 350 dollár körüli, a G2770PF pedig 450 dollár körüli áron kerül az üzletek polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward