Formálható gamer egeret mutatott be a Cooler Master

Kétféle hosszúságú tetőlappal, illetve cserélhető oldallapokkal jön a legújabb Cooler Master egér, sőt, akár saját panelek is készíthetőek hozzá.

Formálható gamer egeret mutatott be a Cooler Master

A Cooler Master bemutatta legújabb gamer egerét, amely remek felszereltséggel érkezik, tetőlapja cserélhető, mágnesesen rögzülő oldallapjai helyett pedig akár saját ízlésünknek megfelelő oldallapokat is készíthetünk hozzá, így teljes lehet a kényelem.

A MasterMouse Pro L modell egy érdekes szerzet, ugyanis rögtön kétféle tetőlapot is kapunk hozzá, amelyek közül az egyik 130 milliméter, a másik pedig 125 milliméter hosszú, így igényeinkre szabhatjuk a terméket. A két fedlap mellé még két pár cserélhető oldallap is jár, amelyek mágnesek segítségével rögzülnek a helyükre, így gyorsan és egyszerűen, sérülés kockázata nélkül cserélhetőek. A gyári oldallapok eltérő textúrával rendelkeznek, vagyis más és más játékstílushoz passzolnak. Extraként ingyenesen letölthető tervek is rendelkezésre állnak, amelyek módosításával egyedi oldallapokat gyárthatunk magunknak. Utóbbihoz 3D nyomtatóra van szükség, de a nyomtatással akár egy erre szakosodott céget is megbízhatunk.

A különleges egér remekül formálható köntöse alatt kellően ütőképes hardver lapul. Az egér lelkét egy Avago gyártmányú PixArt PMW3360-as optikai szenzor adja, amelynek érzékenysége 400 DPI és 12 000 DPI között állítható, méghozzá akár játék közben is, hála a dedikált kapcsolónak.

A szenzor emelési távolsága nagyjából 2 milliméterig állítható, teljesítményére pedig jellemző, hogy másodpercenként akár 6350 milliméternyi mozgás feldolgozására képes, valamint akár 50g-s gyorsulást is lekövet. A gyorsítás nélkül dolgozó szenzor mellé 32-bites ARM processzor, illetve 512 KB-nyi fedélzeti memória is került, így a különböző beállítások eltárolására is van mód. Az egér RGB LED alapú, 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes világítást is kapott, ami többféle világítási effektet támogat. A makrók mellett a világítással kapcsolatos beállítások is eltárolhatóak a fedélzeti memóriában, ehhez összesen 5 profil áll rendelkezésre.

A 8 programozható gombbal ellátott egér maximum 1000 Hz-es polling rátával és 1 ezredmásodperces válaszidővel dolgozhat, kapcsolói pedig Omron gyártmányúak, és akár 20 millió kattintást is kibírnak élettartamuk során. A Storm Tactix szolgáltatás jóvoltából másodlagos funkcióval is elláthatóak a programozható gombok, így összesen maximum 14+1 gomb fogható munkára.

Az új egér 125 vagy 130 milliméter hosszú, attól függően, melyik tetőlapot pattintjuk fel rá, szélessége viszont 67,8 milliméter marad, magassága pedig 38 milliméter. Az egér USB kábel nélkül 98 vagy 99 grammot nyom a mérlegen, teljes tömege pedig 127 vagy 128 gramm – az alkalmazott tetőlaptól függően. A termék egyébként 1,8 méternyi szőtt USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez.

A Cooler Master MasterMouse Pro L már elérhető kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 59,99 euró. Az újdonság két év jótállással érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward