Forgatható TV a Samsungtól, az Y és a Z generációval a célkeresztben

A lifestyle televíziók sora a CES-en egy igencsak érdekes megoldással bővült tovább.

Forgatható TV a Samsungtól, az Y és a Z generációval a célkeresztben

A Samsung rengeteg terméket, fejlesztést mutatott be Las Vegasban az év egyik legnagyobb technológiai kiállításán, és az újdonságok között több televízió is felbukkant. Ezúttal a The Sero tévével ismerkedhetünk meg, ami globálisan elérhető lesz.

Egy ideje már készít a Samsung olyan tévékülönlegességeket, amelyeket a lifestyle címszó alatt épít be a kínálatába. Ilyen volt korábban a The Frame és a The Serif is, most pedig ezt a sort folytatva állt reflektorfénybe a The Sero. Ennek a neve a koreai nyelvből ered, és egész egyszerűen annyit jelent, hogy függőleges. A képeket látva, igazából egyáltalán nem szorul magyarázatra, hogy ez honnan jön, mire utal.

Galéria megnyitása

A földre pakolható állványon álló televízió elforgatható, és így lényegében egy mozdulattal át lehet állítani a megszokott vízszintes orientációból, az igencsak extrémnek érződő függőlegesre. És a forgatást követően a szerkezet lényegében úgy fest majd, mint egy óriási okostelefon, a Samsung pedig pont ezt szeretné kihasználni. A terméken teljes valójukban lehet majd a függőleges videókat élvezni, jól használható majd rajta az Instagram, a Snapchat és a TikTok is egyebek mellett. Szóval bátran ki lehet jelenteni, hogy a legújabb trendekhez igazítva született meg ez a termék, és a most felnövekvő generációk igényeit helyezi az előtérbe.

Galéria megnyitása

A The Seróról azt lehet tudni, hogy 43 hüvelykes képátlóval rendelkezik, szóval nem túl nagyra nőtt, így még könnyebb lesz a forgatása. És nem meglepő módon 4K Ultra HD felbontással üzemel majd megfelelő részletgazdagságról gondoskodva. A gyártó elmondása alapján QLED színeket lesz képes biztosítani a szerkezet, de azért a helyén kell ezt a masinát kezelni. Itt nincs Full Array LED-es háttérvilágítás, de még csak egyszerűbb hátulról jövő fényforrás sem, csak az élekről kapja a bevilágítást az LCD panel.

A készülékben a Samsung több szenzort is elhelyezett, a forgatást pedig normál esetben motor hajtja végre, a felhasználónak nem kell a készülékhez nyúlnia. A vállalat elmondta, hogy a Galaxy okostelefonokkal lehet majd legegyszerűbben használni a The Sero televíziót, hiszen ebben az esetben elegendő lesz a készülék kerete mellé érinteni az okostelefont, és azonnal tükrözve lesz a kijelző tartalma. Az iPhone felhasználók pedig használhatják a készüléküket távvezérlőként (nincs automatikus forgatás), és a Samsung már gondoskodik alapból az AirPlay 2 technológia támogatásáról is.

Galéria megnyitása

A fiatalok szeretik a remek hangzást, éppen ezért a The Sero egy aránylag jó hangrendszert is kapott. A termékbe a Samsung egy 4.1-es dizájnt használ, szóval található benne négy darab normál hangsugárzó, valamint egy mélynyomó is az ütős basszus biztosítása érdekében. Azt persze nem tudjuk megmondani, hogy mennyire lesz jó a hangminősége, de a 60 wattos valós teljesítményéből ítélve, egy szobában könnyen tud majd bulihangulatot teremteni.

Az állványról a felhasználónak nem lesz lehetősége a televíziót eltávolítani. A forgatásról gondoskodó mechanika úgy lett megtervezve, hogy a készülék ne billenhessen meg, vagy a panel ne eshessen le a helyéről. A Samsung megfontolt dizájnt választott a The Sero számára. És minden bizonnyal a fiatalok szeme egyből megcsillan majd a készülék láttán, azonnal felfedezik majd a benne rejlő lehetőségeket. Egyedül talán annyi hibája van a konstrukciónak, hogy a képátló lehetne nagyobb, mert manapság a 43 col már a belépő szintnek számít az új televíziók esetében.

Galéria megnyitása

A Samsung The Sero tévé szállítása még ebben az évben el fog indulni, de pontosabb dátumot nem közölt a vállalat. Továbbá azt sem lehet egyelőre tudni, hogy mennyibe fog ez a különlegesség kerülni.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap