Fontos újítással érkezik a friss GeForce driver

Számos új játékhoz ajánlott a friss driver telepítése.

Fontos újítással érkezik a friss GeForce driver

Elkészült az Nvidia legfrissebb GeForce eszközillesztő-szoftvercsomagja, amely a GeForce 348.48-as verziószámot viseli és természetesen WHQL minősítéssel is rendelkezik, azaz nem béta, hanem stabil kiadásról van szó.

A friss csomag tartalmaz némi optimalizációt néhány új játékhoz: ezek között a Lords of the Fallen, a Civilization: Beyond Earth és az Elite: Dangerous egyaránt jelen van. Akik az említett címekkel szeretnének játszani, feltétlenül szerezzék be és telepítsék az új GeForce drivert.

Persze egyszerű optimalizációnál többet is kínál az új driver: jóvoltából immár a Kepler és Fermi architektúra köré épülő asztali videokártyák esetében is elérhetővé válik a DSR (Dynamic Super Resolution) szolgáltatás. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a nemrégiben, a GeForce GTX 900-as sorozat első két tagjával bemutatott funkció a GeForce GTX 700-as, 600-as, 500-as és 400-as sorozatú modelleknél is elérhető – igaz, a 400-as és 500-as sorozatban akad majd néhány kivétel, amelyek Fermi alapokon nyugszanak és az abszolút belépőszintet veszik célba.

A DSR használata erőforrás-igényes, így régebbi videokártyák esetén jellemzően a kevés erőforrást használó játékokban vehetjük hasznát. 1080p-s felbontás esetén 4x-es DSR-t alkalmazva akkora terhelés jelentkezik, mintha 4K-s natív felbontás mellett üzemelő monitort szeretnénk meghajtani.

Az új driver Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1-es operációs rendszerekhez egyaránt elérhető, letöltéséhez ide kell ellátogatni, majd a szükséges adatok megadása után azonnal megkapjuk a friss, ropogós GeForce 348.48 WHQL megfelelő változatát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward