Fontos hibát javít a Catalyst 15.9.1 béta driver

A Catalyst 15.9 béta esetében ablakok átméretezésekor videómemória-szivárgás jelentkezett, de a hibát már ki is javították.

Fontos hibát javít a Catalyst 15.9.1 béta driver

Az AMD nemrégiben tette elérhetővé a Catalyst 15.9-es béta drivert, amelynek érkezéséről korábbi hírünkben már beszámoltunk. Azóta kiderült, hogy a friss driver tartalmaz egy elég komoly hibát, ami videómemória-szivárgást eredményez, így a vállalat illetékesei úgy döntöttek, a hiba kijavításáig eltávolítják a letöltések közül az érintett csomagokat.

Hogy mi váltotta ki a videómemória-szivárgást? A hivatalos beszámoló szerint az, ha a webböngésző vagy egyéb alkalmazás ablakának átméretezésére kényszerült a rendszer – például azért, mert teljes képernyőre váltott a felhasználó. A hibajelenséget szerencsére nagyon hamar javították a vállalat szoftverfejlesztői, így már el is érhető a Catalyst 15.9.1 béta driver, aminél már biztosan nem tapasztalható videómemória-szivárgás.

Az új driver elődjéhez hasonlóan a különböző optimalizációk jóvoltából a lehető legjobb teljesítményt és játékélményt biztosítja a Star Wars Battlefront béta kiadásához, valamint a Fable Legends-hez.

A Catalyst 15.9.1 az említett javítást leszámítva ugyanazt kínálja, mint a Catalyst 15.9, letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward