Fontos frissítést kapott a Pocophone F1

Fontos frissítést kapott a Pocophone F1

A Xiaomi zászlaja alatt tevékenykedő Pocophone nemcsak, hogy kiváló ár-érték aránnyal kínálja az eddigi egyetlen okostelefonját, hanem rendszeres frissítéseket készít hozzá, és a különböző frissítések azon túl, hogy hibákat javítanak a stabilabb működés érdekében, még újításokat is biztosítanak. Ezúttal több friss lehetőséget is kapott a Pocophone F1 egy nagyobb csomag révén.

A MIUI 10.3.4 verziószámmal jelölt frissítés OTA módon fogja elérni a felhasználókat a következő hetekben, így akár menet közben is letölthető és telepíthető ez. De a legtöbb időközi frissítéssel ellentétben a mostani eléggé nagyra hízott, 515 MB-os a mérete, ezt pedig mindenképpen figyelembe kell venni a művelet megkezdése előtt.

Az első újítás, amit ki lehet emelni, hogy már bekerült a Widevine L1 támogatás, ami ahhoz szükséges, hogy a Netflixet jobb minőségben élvezhessék a mobiljukon a felhasználók. Ennek köszönhetően lehet HD-ban nézni a feltöltött tartalmakat, ez pedig egyértelműen jobb felhasználói élményt eredményezhet. Lényeges része a frissítésnek az is, hogy megjelent a Game Turbo mód, mely arra szolgál, hogy játék közben zavartalanabb és jobb szórakozást legyen képes biztosítani a masina különböző beállítások módosításával, optimalizálásával. Ez először a Xiaom Mi 9-nél jelent meg, de ettől kezdve már a Pocophone F1 tulajdonosok is próbára tehetik majd.

Galéria megnyitása

Fontos azt is elmondani a mostani frissítés kapcsán, hogy ettől kezdve a kamerával már nemcsak 30 FPS-es Ultra HD videókat lehet rögzíteni, hanem olyan felvételeket is, melyek másodpercenként 60 képkockásak. A 4K 60 FPS opció főleg olyankor jöhet jól, ha valamilyen gyorsan mozgó témát kell megörökíteni. És a kamera kapott még néhány olyan extra funkciót, amik mögött mesterséges intelligencia, gépi tanulás húzódik. Az arcfelismerőt pedig ettől kezdve már lehet használni különböző alkalmazások lezárásánál is a kijelző feloldása mellett. Így kényelmesen lezárható például az e-mailkliens vagy a jelszókezelő, bár azt azért itt is el kell mondani, hogy ez továbbra sem a legbiztonságosabb módja a védekezésnek.

Ez a frissítés még a márciusi javításcsomagját tartalmazza az Androidnak, de ezt még csak most publikálta a Google, szóval nem meglepő, hogy nem került bele ebbe a frissítésbe. Valószínűleg jönni fog hamarosan egy olyan kisebb frissítés is, ami az áprilisi biztonsági javításokat elhozza.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap