Fontos frissítést kapnak az Amazfit órák

Fontos frissítést kapnak az Amazfit órák

Az Amazfit okosórái nagy népszerűségnek örvendenek. És most a meglévő eszközök még jobb lehetőségeket nyújthatnak majd a tulajdonosok számára egy frissítést követően. Népszerű modelleken jobb lesz az alvásfigyelés és a GPS-es nyomkövetés is.

Idén jelent meg az Amazfit GTR és a GTS második generációja, sőt mi több, ezeket néhány napja már nemzetközi szinten is elkezdte forgalmazni a vállalat. És most pedig úgy döntöttek a fejlesztők, hogy az új modellnek néhány fejlesztését biztosítják a korábbi készülékek számára is. Ez nagyon örömteli, ugyanis jellemzően a kínai vállalatok az újításokkal szokták az embereket rávezetni arra, hogy a friss modelleket megvásárolják, és a szoftveres fejlesztéseket sem biztosítják a korábbi gépekre, de itt most más a helyzet.

Galéria megnyitása

Az Amazfit GTR, GTR Lite és a négyzetes alakot öltött Amazfit GTS modellek egy frissítéssel kapják meg az újabb eszközöknél használt fejlettebb GPS-es helymeghatározást, és a REM érzékelést is. Ez utóbbinak köszönhetően az okosórák képesek lesznek azt észlelni, amikor az ébredéshez közeli állapotban van a felhasználó, és amennyiben ezt érzékelik az órák az ébresztő megszólalása előtt röviddel, akkor előrébb képesek hozni az ébresztést. A REM fázisban ébredve az ember kellemesebben kezdheti meg a reggelét.

A REM fázisok detektálása azért is hasznos, mert ebből láthatja a felhasználó, ha éjszaka nem jól aludt, amikor például sokszor zavarják meg álmok az embert, valószínűleg azt is jelzi majd ez a fejlesztés. Ezt kihasználva lépéseket tehet annak érdekében a felhasználó, hogy javítson az alvásminőségén, mert pontosabb képet kap majd arról, hogy például miért nem tudja magát reggelre jól kipihenni megfelelő időtartamú alvás mellett sem. Az órák a frissítés után már a nappali alvást is tudják majd észlelni.

Galéria megnyitása

Ezek a készülékek a pontosabb GPS-es nyomkövetésnek hála még jobban helytállhatnak majd a sporttevékenységek monitorozásában. Az Amazfit a GPS-t egyébként rendszeresen szokta fejleszteni a különböző algoritmusok révén, nem ez a mostani az első eset, hogy a különböző GTR és GTS okosórák ilyen téren javulnak. A mostani frissítést követően arra lehet számítani, hogy általános felhasználás során pontosabban fogják bemérni a helyzetüket a viselhető kiegészítők.

Azt is pontosan lehet tudni, hogy melyik firmware verziótól lehet az újdonságokkal találkozni. Az Amazift GTR esetében a 47 milliméteres modellnél az 1.3.7.19-es kiadást kell várni, a 42 milliméteresnél pedig az 1.2.06-ost. A GTS modellre a 0.1.1.19-es verziót kell várni, a GTR Lite esetében meg az 1.0.2.06 tartalmazza a fejlesztéseket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap