Folyadékhűtő blokk GTX 580-ra a Danger Den-től

Folyadékhűtő blokk GTX 580-ra a Danger Den-től

A Danger Den neve a folyadékhűtők szerelmesei számára ismerősen csenghet, ugyanis a gyártó minőségi termékekkel képviselteti magát a vízhűtő rendszerek piacán. A Danger Den legújabb alkotása a napokban hivatalosan is hódító útjára indított GeForce GTX 580-as modellt célozza meg: a legújabb folyadékhűtő blokk az említett videokártyát teljes egészében lefedi.

Az EVGA ugyan már gyárilag is kínál folyadékhűtő blokkal ellátott GeForce GTX 580-as modellt, amely 700 dollárért cserébe bárki számára elérhető, de amennyiben magunk szeretnénk frissen szerzett GeForce GTX 580-as videokártyánkat folyadékhűtő blokkal ellátni, akkor jó alternatíva lehet a Danger Den DD-GTX580-as folyadékhűtő blokkja. Az újdonság talpazata monolitikus felépítéssel bír, azaz egyetlen nagy réztömbből áll, míg a teteje fekete krómozott vagy hagyományos réz borítással büszkélkedik. Az 1,45 Kg-os súllyal rendelkező folyadékhűtő blokk nem csak a GPU, hanem a memóriachipek és a VRM áramkör alkatrészei számára is tökéletes hűtést biztosít, ha az a cél, hogy a gyári hűtőt halkabb és hatékonyabb megoldásra cseréljük, de a termék akkor is jó szolgálatot tehet, ha extra megahertzekhez szeretnénk szert tenni tuning alkalmával.

A gyártó rögtön kétféle modellt is piacra dobott az újdonságból: az egyik modell teteje tükörfényes fekete króm felülettel bír, míg a másik változat felső része „selymes réz” dizájnnal érkezik, ahogy az a fenti képen is látható. A hagyományos DD-GTX580-as modellért 134,95 dollárt, míg a tükörfényes fedlappal érkező változatért 146,95 dollárt kérnek majd el az üzletekben. A termékeket többféle fittinggel is el lehet érni, így könnyedén beépíthetjük őket meglévő folyadékhűtő rendszerünkbe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward