Fogyasztói változat a Microsoft Surface-ből

Az egyre nagyobb érdeklődés és kereslet miatt a Microsoft a tömegek számára is elérhetővé szeretné tenni a Microsoft Surface-t.

Fogyasztói változat a Microsoft Surface-ből

Az egyre nagyobb érdeklődés és kereslet miatt a Microsoft a tömegek számára is elérhetővé szeretné tenni a Microsoft Surface-t.

Amikor a Microsoft először bemutatta a dohányzóasztal-méretű érintőképernyős Surface eszközét, akkor nagyon szuper kütyünek tűnt, azonban senki sem gondolta, hogy ez széles körben elterjedté fog válni. A Microsoft azonban másként gondolta, és további pénzt invesztál a Surface fejlesztésébe, hogy kedvezőbbé váljon a vásárlók számára.

Steve Ballmer a héten bejelentette, a Microsoft-nak tervei vannak a Surface fogyasztói változatának az elkészítésére, mivel egyre nagyobb érdeklődés övezi a várhatóan Vista-alapú csodagépet. A Surface nagyvállalati változata már tavasszal meg fog érkezni, azonban az új változatnak a kiadási időpontját még nem hozta nyilvánosságra redmondi óriás.

A Microsoft közölte, hogy jelentős érdeklődést zsebelt be a Harrah's Entertainment-től, akik a Surface-t önkiszolgáló, virtuális "szervezőgépnek" (concierge) használnák. Lehetőség lenne koncert- és színházjegyek böngészésére, vásárlására, valamint éttermek, fürdőzők kínálatának a megtekintésére a vendégeknek a Surface-n keresztül.

Árról egyelőre nincs információnk, azonban az érintőképernyők magas ára miatt vélhetően a Surface nem éppen olcsóságáról lesz híres. A 2007-es demó változat 30-hüvelykes kijelzőt tartalmazott multi-touch technológiával. Ha e mellé vesszük még a számítógépet, az operációs renszert és az egyéb szükséges komponenseket, akkor kiderül hogy elég borsos árral fog rendelkezni a Microsoft üdvöskéje.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward