FLASHr, iPhone tok ügyes extrával

Ha valaki szokta böngészni a Kickstartert, akkor az tudja, hogy nagyon sok érdekes projektre bukkanhatunk az oldalon. Ezen a lapon tűnt fel a most bemutatásra kerülő iPhone 4/4s kiegészítő is.

FLASHr, iPhone tok ügyes extrával

Ha valaki szokta böngészni a Kickstartert, akkor az tudja, hogy nagyon sok érdekes projektre bukkanhatunk az oldalon. Ezen a lapon tűnt fel a most bemutatásra kerülő iPhone 4/4s kiegészítő is.

A FLASHr a Phaze5 csapat keze munkáját dicséri A tervezett termék első ránézésre egészen bonyolultnak tűnik, de ha a kulisszák mögé tekintünk, akkor meglátjuk, hogy egyszerűbb, mint gondoltuk. A tok lényege, hogy amikor valami történik a telefonnal, ami miatt értesítenie kellene minket, akkor világítani kezd mind a két oldalán, a tetején és a hátlapján is. Így biztosan észrevesszük akkor is, ha esetleg egy diszkóban a zene minden mást elnyom. Az eszközben az az érdekes, hogy semmilyen elektronikája nincs, a fény forrása maga a telefonunk.

A felpattintható védőburok használatához annyit kell tenni, hogy bekapcsoljuk az iPhone-unkon a LED villanását, amennyiben valamiről értesítést kaptunk. A LED fényét pedig ezután "eltereljük", úgy hogy az megvilágítsa az átlátszó műanyag borítást. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mi van akkor, ha a fényképezéshez szükségünk lenne a vakura? Nos ez a probléma sem maradt megoldatlan. A villanó fényét egy elhúzható retesszel tarthatjuk kordában, így ha a fotózáshoz, vagy zseblámpaként szeretnénk használni, akkor egy mozdulattal elhúzhatjuk a terelőlemezkét.

A tok összesen négy rétegből épül fel, a telefonra szorosan az átvilágításra váró, áttetsző műanyag fekszik fel. Ezt követi a márkajelzést viselő fém lap, majd a vaku retesze, végül pedig a hátlap, ami az egészet egybetartja. A kütyü összesen 125 különböző színkombinációban pompázhat, ráadásul a márkajelzés is cserélhető, így mindenki megtalálhatja a magának tetszetős kivitelt.

Terence Greennek és Trey DeArknak összesen 75 ezer dollárra lenne szüksége ahhoz, hogy problémamentesen meg tudják kezdeni a FLASHr sorozatgyártását, és bevezessék a piacra az ötletüket. A végső felhasználói árakról nincs szó, viszont ha támogatjuk őket legalább egy dollárral, meg azon felül még minimum 35-tel, akkor az általunk választott tokot automatikusan meg is kapjuk, amint beindul a szállítás.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward