Flash Voyager és Survivor - 32 GB, ha esik, ha fúj

Legújabb bejelentése szerint a Corsair kiterjeszti a Flash Voyager és a Flash Survivor USB termékvonalait 32 GB-os darabokkal is, elegendő helyet biztosítva akár 16 teljes HD-filmnek, vagy bármelyik tetszés szerinti kedvenc sorozatunk egy teljes szezonjának is.

Flash Voyager és Survivor - 32 GB, ha esik, ha fúj

Legújabb bejelentése szerint a Corsair kiterjeszti a Flash Voyager és a Flash Survivor USB termékvonalait 32 GB-os darabokkal is, melyek már elegendő tárhelyet biztosítanak akár kedvenc TV sorozatunk cipeléséhez is.

Különösen fontos információk esetében természetesen biztonsági másolat-tárolónak is kiválóan megjárják ezek a darabok. További kellemes tulajdonságuk, hogy bootolhatóak is, így akár több teljes operációs rendszert is elhelyezhetünk rajtuk a hozzájuk illő alkalmazásokkal együtt (kimondottan jól jöhet különböző rendszerbonyodalmak orvoslásához).

A két változat (Flash Voyager és a Flash Survivor) között különbség csupán a burkolatban van; az előbbi teljes egészében gumi, míg az utóbbi alumínium és vízálló, így kellőképpen gondoskodnak az adataink védelméről akkor is, ha igen aktív életmódot folytatunk.

Ahogy mostanában a legtöbb újdonságot, úgy ezt is a CES alkalmával tárják majd a nyilvánosság elé. A Voyager ára $229.99, míg a Survivoré $249.99 körül várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward