Fitneszben erősítenek a Samsung tévék

Az otthonmaradt felhasználók számára ezzel is szeretne segíteni a vállalat, és a televíziók kihasználtságán is javíthat így.

Fitneszben erősítenek a Samsung tévék

Bejelentette a Samsung, hogy az otthoni testmozgás segítése, ösztönzése végett hamarosan elképesztő mennyiségű wellness tartalommal fogja ellátni a televíziókészülékeit. A vállalat friss partnerekkel olyan új applikációkat készített, amik segítenek egészségesen átvészelni az otthoni karantént, és ötleteket adnak mindenkinek a mozgáshiány elkerülésére.

A Samsung elképesztően sok területen aktív, de speciel a fitnesz és a wellness nem tartozik az érdekeltségei közé, ezért úgy döntött, hogy profiktól kér segítséget abban, hogy az ilyen jellegű tartalomkínálatát kibővítse. A vállalat a Smart TV szériái esetében szeretne arról gondoskodni, hogy a karantén idején könnyebbé tegye a felhasználói életét, és ezért hat vezető fitneszmárkával „szövetkezett”.

Egyedi televíziós alkalmazást szállít hamarosan a Samsung számára a Calm, az Echelon, a Fitplan, az Obé Fitness, a Barre3, valamint a Jillian Michaels Fitness. Ezek a cégek már nagy rutinnal rendelkeznek a megfelelő fitnesztartalmak biztosításában, és egészséges testedzésben emberek millióinak segítenek. Azáltal pedig, hogy már a Samsung tévékre is beköltöznek féltucat dedikált alkalmazással, még egyszerűbben hozzáférhetőek lesznek, még több emberhez juthatnak el.

Galéria megnyitása

A vállalat elmondása alapján a tartalmak idővel elérhetőek lesznek majd a Samsung Health szolgáltatás révén egy alkalmazáson belül is, ami még egyszerűbbé teheti a felhasználók dolgát. De a mostani járványügyi helyzetben az a fontos, hogy az otthonokban minél előbb biztosított legyen a mozgási lehetőség, ezért az egyedi Smart TV-re szabott appok élveznek előnyt a mielőbbi hozzáférés érdekében.

A Samsung kiemelte, hogy ennek a lépésnek köszönhetően, több mint 5000 órányi otthoni testmozgással kapcsolatos tartalom lesz elérhető a támogatott televíziókon. 250-nél is több olyan videóval lehet számolni, melyek folyamatos instrukciókkal szolgálnak. Szóval egészen biztos, hogy a Smart TV-k hosszú időre tudják majd ilyenformán lefoglalni az embereket, és itt most szerencsére nem a rossz értelemben vett tévézésről van szó.

Kiváló lehetőséget kapnak majd azok a felhasználók is, akik esetleg a jógázást részesítik előnyben az intenzívebb mozgások helyett, hiszen jógaleckékből is lesz bőven, és celebek által vezényelt tréningek is akadnak majd. Amikor pedig elkészül majd a kibővített Samsung Health applikáció a televíziók számára is, akkor minden partnerkapcsolat által biztosított tartalom egy helyen lesz élvezhető.

„Mivel közösségünk soha nem látott zavarokkal küszködik napi rutinban, fontos, hogy az otthonukban ragadt felhasználók számára ingyenes, magas színvonalú egészségügyi és wellness kínálat álljon rendelkezésre. E prémium márkákkal fenntartott partnerkapcsolatunk újradefiniálja az ingyenes streaming szolgáltatások nyújtásának határait, és reméljük, hogy azzal pedig még tovább bővíthetjük majd ezt a kínálatokat azáltal, hogy ebben az évben TV-készülékeinken teljes Samsung Health élményt nyújtunk.” – jelentette ki Salek Brodsky, a Samsung Electronics stratégiai partnerkapcsolatokért és üzleti fejlesztésekért felelős alelnöke.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap