Firmware frissítés ADATA SSD meghajtókhoz

Az 5.2.5-ös firmware frissítést több okból is érdemes telepíteniük az LSI SandForce SF2200-as sorozatú SSD vezérlőre támaszkodó ADATA SSD-k tulajdonosainak.

Firmware frissítés ADATA SSD meghajtókhoz

A DRAM memóriamodulokat és SSD meghajtókat gyártó ADATA előrukkolt egy új firmware frissítéssel, amely ezúttal a vállalat LSI SandForce 2200-as sorozatú SSD vezérlővel ellátott SSD meghajtóit veszi célba.

A szóban forgó firmware frissítés a vállalat SX910-es, SX900-as, SP900-as, SP800-as, S510-es és S396-os modelljeihez készült. Hogy mire számíthatunk vele kapcsolatban? A gyártó állítása szerint az új firmware optimalizálja a TRIM támogatás működését és a SATA kapcsolat stabilitását. Emellett a meghajtó-helyreállítás hatásfoka is javult, ami szabálytalan leállítás alkalmával jöhet jól.

A firmware frissítést innen szerezhetik be az ADATA SSD tulajdonosok a felsorolt ADATA SSD sorozatok tagjaihoz. A folyamat megkezdéséhez először le kell tölteni a becsomagolt, 5.2.5-ös verziószámú firmware fájlt, majd ki kell azt csomagolni. Fontos, hogy a letöltéshez be kell lépnünk ADATA felhasználói fiókunkkal, illetve létre kell hoznunk egyet, ha esetleg még nincs.

Ezután rendszergazdai jogosultság mellett futtatnunk kell az ADATA_SF_FieldUpdater alkalmazást és követni kell az utasításait. A folyamat – a csomagban található leírás szerint – mindenképpen adatvesztéssel jár, így az operációs rendszert futtató ADATA SSD meghajtó alól nem végezhető el. Az adatokat előbb le kell menteni, majd az SSD szoftverét egy másik meghajtón futó operációs rendszer alól kell frissíteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward