Figyelemfelkeltőre sikeredett a Prolimatech új VGA hűtője

Lehullott a lepel a Prolimatech legújabb videokártya hűtőjéről, ami nem egy kispályás megoldás: nem csak szép, de hatalmas hűtőteljesítményt is biztosít.

Figyelemfelkeltőre sikeredett a Prolimatech új VGA hűtője

Az MK-26 Black Series névre keresztelt termék tulajdonképpen a szeptemberben piacra dobott MK-26-os modell fekete változatának tekinthető. A friss videokártya hűtő matt feketében pompázó anodizált alumínium lamellákkal érkezik, hőcsövei pedig nikkelborítással ellátott, krómhatású fedőréteget kaptak, így az összkép meglehetősen figyelemfelkeltő.

Az MK-26 Black Series több videokártyához is passzol, így például már az Nvidia GeForce GTX TITAN modelljéhez is hatékonyan bevethetjük - 320 wattos hűtőteljesítménye még egy kis tuningra is elég lesz. A termék egyébként két részre osztott hűtőtömbbel érkezik, amelyekhez összesen hat darab hőcső szállítja az adott GPU által termelt hőt.

Az 0,5 milliméter vastag alumínium lamellák között 2 milliméteres távolság van, maguk a hőcsövek pedig egyenként 6 milliméteres átmérővel bírnak.

Az 570 grammos videokártya hűtőtömbjei fölött 120 vagy 140 milliméteres ventilátorok kaphatnak helyet, méghozzá szám szerint kettő, ám ezek nem képezik a csomag részét. Ha ventilátorokat nem is, a VRM áramkör komponenseire, illetve a memóriachipekre helyezhető apró hűtőbordákat azért kapunk, sőt, a szett hővezető lapkákat, illetve hővezető pasztát is tartalmaz.

Az egyelőre nem tudható, hogy az MK-26 Black Series modell pontosan mikortól válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, mint ahogy az is rejtély, hogy az új videokártya hűtő mennyibe kerül majd.

Az újdonság az alábbi videokártyákkal lesz kompatibilis:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward