Fiatalos külsővel jön a CoolTek új számítógépháza

A GT-04-es modell stílusos külsővel, jól bővíthető belsővel, és egy tetőlapi dokkolóval kerül az üzletek polcaira.

Fiatalos külsővel jön a CoolTek új számítógépháza

A CoolTek bemutatta legújabb számítógépházát, amely a Gaming Tower sorozatot erősíti, formátumát tekintve pedig a közepes toronyházak közé illik. A fiatalos forma- és színvilággal megáldott GT-04-es modell üde színfolt a számítógépházak szegmensében, amely nem csak a játékosok, de az átlagfelhasználók szívét is megdobogtathatja.

A stílusos, fekete-narancs dizájnnal rendelkező GT-04 előlapja figyelemfelkeltőre sikeredett, bal oldallapján pedig plexi ablak is helyet kapott, így a belül lapuló konfiguráció bármikor megcsodálható – amennyiben nem az asztal alatt helyezzük el a terméket. Az 520 milliméter magas, 215 milliméter széles és 515 milliméter mély újdonság belsejében microATX vagy ATX formátumú alaplap fér el, az alaplaptálcáról pedig a tágas szerelőablak sem hiányzik, sőt, kábelmenedzsmentet segítő kivágásokat szintén kapunk, viszont ezek nem gumírozottak. A GT-04 üresen 6,2 kilogrammot nyom a mérlegen.

Az előlap felől két darab 5,25 hüvelykes és egy 3,5 hüvelykes bővítőhelyhez férünk hozzá, a ház belsejében pedig három darab 3,5 hüvelykes és összesen három darab 2,5 hüvelykes bővítőhely várja a különböző meghajtókat.

A 7 darab PCI slottal ellátott számítógépházban a tápegység hátul, alul helyezkedhet el, és természetesen szellőzőt is kialakítottak a bővítőhelye alatt. A belső helykínálat jóvoltából videokártyából maximum 420 milliméter hosszú példány fér el, a kiszemelt processzorhűtő pedig maximum 160 milliméter magas lehet.

A megfelelő szellőzést gyárilag két ventilátor biztosítja: az egyik egy 140 milliméteres átmérőjű példány, amely az előlap mögött található, a másik pedig egy 120 milliméteres megoldás, ami a hátlapra került. Igény esetén a ház tetőlapja alá további két darab 120/140 mm-es légkeverő szerelhető. A gyárilag beszerelt ventilátorokat a beépített fordulatszám-szabályzó jóvoltából fokozatmentesen állíthatjuk be a kívánt sebességre.

Az előlapi portok ezúttal a ház tetejére kerültek – ezek között két darab USB 3.0-s és két darab USB 2.0-s csatlakozó, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik. Melléjük extraként egy dokkolót is szereltek, ami nem csak 3,5 hüvelykes, hanem 2,5 hüvelykes adattárolókat is fogad.

A CoolTek stílusos, fiatalos dizájnnal rendelkező GT-04-es számítógépháza már elérhető kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 54,99 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward