Fényorgia-PC a Thermaltake-től

Az M9D - a Thermaltake legújabb PC-háza - nem csak az elegáns és futurisztikus kialakítása miatt feltűnő, hanem leginkább a valóságos fényparádé miatt, amire képes.

Fényorgia-PC a Thermaltake-től

Az M9D - a Thermaltake legújabb PC-háza - nem csak az elegáns és futurisztikus kialakítása miatt feltűnő, hanem leginkább a valóságos fényparádé okán, amire képes.

Külön érdekessége a fényjátéknak, hogy nem is teljesen öncélú - egyszerűen csak összekötötték a kellemest a hasznossal, mivel a fényforrásokat az innovatív tervezésű 23cm-es Touchcolor ventilátoron helyezték el (amint a neve is sugallja, a fényeket érintéssel aktiválhatjuk), ami elsősorban - értelemszerűen - a ház megfelelően hűvös légköréről gondoskodik.

Ugyanígy, a légbeszíves maximalizálását - és ezáltal a tökéletes hűtés megvalósítását - tartották szem előtt az elülső fémszövet kialakításánal is, végeredményként egy valóban abszolút egyedi - már-már szinte művészinek is nevezhető - házat hozva létre.

Található még a házban továbbá két, egyenként 120 mm-es Turboventilátor is (egy elől, egy hátul); az alapállásban elől elhelyezett HDD-rekeszt tetszés szerint helyezhetjük át, igény szerint. Szintén kellemes tulajdonsága a szerszámok nélkül is kezelhető kialakítása, valamint a hatékony kábelkezelés lehetősége (amelyek lassan szabvánnyá válnak az igényesebb házak esetében) is.

Mindent egybevetve tehát egy olyan darabot tisztelhetünk az M9D-ben, ami nem egyszerűen csak szép és feltűnő, hanem emellett még célszerű és könnyen is kezelhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward