Fémbillentyűk cinkötvözetből a Thermaltake-től

A magas minőségű billentyűkkel helyettesíthetjük a mechanikus billentyűzet műanyag billentyűit, így új szintre emelkedhet a felhasználói élmény, illetve a játékélmény – és nem utolsó sorban egyedi megjelenést is kölcsönözhetünk kedvenc mechanikus klaviatúráknak.

Fémbillentyűk cinkötvözetből a Thermaltake-től

A Thermaltake gamer részlegeként működő Tt eSPORTS illetékesei meglehetősen furcsa kiegészítőket mutattak be, amelyek nem mások, mint mechanikus billentyűzethez való billentyűcsomagok. A négyféle csomagban különböző billentyűk találhatóak, amelyek mindannyian cinkötvözetből készültek.

Az igényes billentyűcsomagok a METALCAPS sorozatba tartoznak. Az egyes, cinkötvözetből készített billentyűk anodizált, UV bevonattal ellátott felülettel rendelkeznek, így hosszabb használatot követően is megőrzik gyári fényüket. A METALCAPS sorozat billentyűi a kereszt alakú törzzsel ellátott mechanikus billentyűzetekhez passzolnak, azaz gond nélkül használhatóak Cherry MX mechanikával ellátott billentyűzetekkel, plusz a Thermaltake saját, Tt eSPORTS sorozatú mechanikus billentyűzeteivel is kompatibilisek. A termékekkel régi, megunt billentyűzetünk megjelenését alaposan feldobhatjuk, de a cinkötvözetből készített újdonságok akkor is jól jöhetnek, ha a műanyag billentyűk esetleg elkoptak volna a sok billentyűzethasználattól.

A kínálatban összesen négy csomag lapul. Az elsőben a W, A, S, D és ESC billentyűk (EA-MTC-AKCSIL-WA), a másodikban a nyílbillentyűk és az ESC gomb (EA-MTC-AKCSIL-AR), a harmadikban pedig a Q, W, E, R és ESC billentyűk találhatóak (EA-MTC-AKCSIL-QW). A felsorolt csomagok egyenként 19,99 dollárért lesznek kaphatóak.

A negyedik csomagban – amely EA-MTC-AKCSIL-37 termékkóddal bír – összesen 38 különböző billentyű lapul, amelyek között a nyílbillentyűk, a betűbillentyűk és néhány egyéb billentyű is jelen van, ahogy az a fenti képen is látható. Ez a szett 69,99 dollárba kerül.

A METALCAPS csomagok elsőként az Amerikai Egyesült Államok, Tajvan és Németország területén válnak elérhetővé, méghozzá július folyamán. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új csomagok Magyarországon mikor lesznek kaphatóak, illetve az sem derült ki, idehaza pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward