Feltuningolta a műanyag Mac-eket az Apple

Az NVIDIA 9400M platformjára léptette elő az Apple a műanyag MacBookokat, az alumínium modellekkel egy szintre hozva fel így őket grafikailag, a processzort pedig a középkategóriás változattal megegyező 2GHz-es Core 2 Duo-ra fejlesztve. Ezzel együtt a beépített memória alsó határát 2GB-ra duplázták.

Feltuningolta a műanyag Mac-eket az Apple

Az NVIDIA 9400M platformjára léptette elő az Apple a műanyag MacBookokat, az alumínium modellekkel egy szintre hozva fel így őket grafikailag, a processzort pedig a középkategóriás változattal megegyező 2GHz-es Core 2 Duo-ra fejlesztve. Ezzel együtt a beépített memória alsó határát 2GB-ra növelték.

Ez azonban nem egy teljes átdolgozás és az alumínium modellek 1.066MHz-es, DDR3-as memóriája helyett a gépek továbbra is a 667MHz DDR2-es egységeket használnak. Hasonlóképp megőrizték a Mini DVI-kimenetet is (nem került tehát Mini DisplayPort a helyére), továbbá képernyő terén is csak a 20 hüvelykes Cinema Display áll rendelkezésre választható fejlesztési opcióként (bár olyat veszünk mellé amit akarunk később természetesen).

Egyéb tekintetben a műanyag MacBookokat érintetlenül hagyták: 120GB merevlemez, 8X Superdrive és hagyományos, kivílágítatlan billentyűzet. Opcionálisan a merevlemez még fejleszthető 320GB-ra, a memória pedig 4GB-ra. Mindent egybevetve tehát, bár műanyag-burkolatukkal továbbra is kilógnak kissé az alumínium-sorból, most már azért teljesítőképesebbek lettek belbecs tekintetében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward