Felfüggesztette a Galaxy S7 Oreo frissítését a Samsung

Felfüggesztette a Galaxy S7 Oreo frissítését a Samsung

A Samsung nemrégiben kezdte terjeszteni az Android 8.0 frissítést a Galaxy S7 és Galaxy S7 Edge okostelefonokra, most pedig le is állította ezt a folyamatot. Valamilyen hiba csúszott az új rendszerbe, ami miatt megszaporodtak a felhasználói panaszok, ezért a gyártó úgy döntött, hogy haladéktalanul közbelép.

A visszajelzések szerint a Galaxy S7 modellek az Oreo frissítés telepítését követően véletlenszerű újraindulásokat kezdenek produkálni. A Samsung már egy hivatalos tájékoztatást is kiadott az ügy kapcsán. A dél-koreai alakulat arról nem ejt szót, hogy milyen hiba állhat a háttérben – talán még keresik az okot –, de arra vonatkozóan iránymutatással szolgál, hogy mit kell tennie azoknak, akik a problémát észlelik.

Galéria megnyitása

A felhasználóknak érdemes felkeresni a legközelebbi hivatalos Samsung szervizpontot, ahol a vállalat szakemberei mindent megtesznek majd azért, hogy visszaállítsák a rendet az adott készüléken. Azt viszont kiemeli az alakulat, hogy az adatok maradéktalan helyreállítását nem tudják garantálni. Ha valakinek nincs lehetősége elmenni a Samsung szervizébe az eszközével, akkor önállóan is megpróbálhatja megoldani a helyzetet a gyári adatokat visszaállításával Recovery módban. Fontos azonban azt elmondani, hogy ilyenkor biztosan elveszik minden tárolt felhasználói adat. Ráadásul az is előfordulhat a közlemény szerint, hogy ez sem segít a hiba elhárításában. Amennyiben így alakul, elkerülhetetlenül fel kell vennie az eszköz tulajdonosának a kapcsolatot szervizzel.

A hírek szerint főleg az európai, azon belül is az Egyesült Királyságban és az Írországban élő eszköztulajdonosok tapasztalhatták a véletlenszerű újraindulásokat a frissítést követően. A hiba elhárítását követően a Samsung tovább folytatja majd az Android 8.0 operációs rendszer „terítését” a felhasználók körében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward