Felbukkant a G1 Android

Pletykák és híresztelések eddig is és most is keringtek és keringenek a T-Mobile-féle G1 Androidról, de most végre felbukkant az első fénykép is.

Felbukkant a G1 Android

Pletykák és híresztelések eddig is és most is keringtek és keringenek a T-Mobile-féle G1 Androidról, de most végre felbukkant az első fénykép is:

Itt már elvileg a Google készülő mobil oprendszerének a majdnem végső-majdnem teljesen kész változatát láthatjuk - ami talán csak annyiból furcsa, hogy legalábbis így a kép alapján ez kissé puritánnak tűnik - bár célszerűnek célszerű, az tény, valamint a képminőség is kellően szép, és a méret is jó.

Szintén megmaradt a mai napig is minden, amit már az első prototípuson is láthattunk az elmúlt hónapok során: a(z elfedhető,) teljes QWERTY billentyűzet, az érintőképernyő, és a görgetőgolyó. Tetszetős a dizájn összhatása és a kialakítás egésze - még annak ellenére is, hogy kissé talán téglaszerűre sikeredett.

A T-Mobile-féle 3G-hálózatot éppúgy támogatja, ahogy - elvileg - GPS-szel és Wi-Fi-vel is el lesz látva; a Google elmondása szerint lesz hozzá egy online alkalmazásbolt is, az Android Market, ami gyakorlatilag az Apple-féle App Store-hoz hasonlóan kívánja összegyűjteni a külső fejlesztésű szoftvereket a mobilhoz.

Első megjelenését október-november környékére saccolják, bár erről bizonyára lesznek a későbbiekben még pontosabb információk is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward