Fejlesztett U100 és U200

Hétfő reggel indította útjára a Toshiba a Gigabeat U sorozatának felújított változatait, elsősorban az új vásárlókat célozva meg.

Fejlesztett U100 és U200

Hétfő reggel indította útjára a Toshiba a Gigabeat U sorozatának felújított változatait, elsősorban az új vásárlókat célozva meg.

Az U104-es és az U205-ös számos tulajdonságaikban megegyeznek: mindkettő ugyanazzal a lapos-paneles kezelőfelülettel rendelkezik, és 1GB-nyi flash tárhellyel. Mindkettő kapható arany, világoskék és rózsaszín változatokban is. Közös az 1,1 colos OLED kijelző, az MP3/WAV/WMA audio támogatás is éppúgy, ahogy a fényképnézegetés lehetősége is.

Amiben különböznek, az leginkább az extrák dolga, és ebből kifolyólag értelemszerűen az áruk is: a sort az U104-es nyitja a maga $87-jával (kb. 15.312 Ft), amiért a fent leírtakat kapjuk és semmi többet. Az U205 $129 (kb. 22.880 Ft) ellenében már 2GB-ot ad, valamint nagyfelbontású fülhallgatókat, FM-adót és tunert is - így adapter nélkül is csatlakoztathatjuk az autórádióhoz vagy megoszthatjuk róla a zenét bármilyen másik, FM-kompatibilis zenelejátszóval.

A harmadik modell, az U206 lényegében az U205 egy másik változata, attól leginkább az eltérő kezelőfelületében és színsémáiban (kék, barna és vörös) különbözik - egyébként még az ára is ugyanannyi.

Japánban mindhárom változat november 9.-étől lesz érhető, de hogy a világ többi részét illetően mi várható, arról nem tudni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward