Fejlesztett felvételek LG Viewty-vel

Önmagában a VGA-minőségű felvételek készítése nem újdonság, azonban a DixV és az LG legújabban azt jelentették be, hogy az LG Viewty okostelefon most már 120 fps-el is képes rögzíteni a maga VGA-minőségű felvételeit egy szoftverfejlesztésnek köszönhetően (az új telefonokat természetesen már alapból ellátják ezzel).

Fejlesztett felvételek LG Viewty-vel

Önmagában a VGA-minőségű felvételek készítése nem újdonság, azonban a DivX és az LG legújabban azt jelentették be, hogy az LG Viewty okostelefon most már 120 fps-el is képes rögzíteni a maga VGA-minőségű felvételeit egy szoftverfejlesztésnek köszönhetően (az új telefonokat természetesen már alapból ellátják ezzel).

A legjobb része a dolognak pedig természetesen továbbra is a DivX-formátumba való rögzítés, amelynek köszönhetően bármilyen DivX-es készüléken visszanézhetjük a felvételeinket (számítógépről, a legkülönbözőbb PMP-kről, Xbox 360-ról és PS3-ról, például). Mi több, a magas rátának köszönhetően 5 megapixeles állóképeket is készíthetünk vele azon alkalmakkor, amikor egy kép többet mond 120-nál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward