Fejlesztések a szexuális zaklatók ellen

A MySpace.com közzétette, hogy átadja a Sentinel Safe adatbázis-technológiáját az Amerikai Országos Központ az Eltűnt és Kihasznált Gyermekekért javára (National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC)).

Fejlesztések a szexuális zaklatók ellen

A MySpace.com közzétette, hogy átadja a Sentinel Safe adatbázis-technológiáját az Amerikai Országos Központ az Eltűnt és Kihasznált Gyermekekért alapítvány javára (National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC)).

A Sentinel Safe egy országos, keresésre alkalmas adatbázis, amely információkat tartalmaz az USA-ban regisztrált közel 600 000 szexuális zaklatóval kapcsolatban. Azért hozzák létre, hogy a beazonosított tartózkodási helyű szexuális zaklatókkal kapcsolatot legfrissebb információkkal szolgáljon, és tartalmazza a szexuális zaklatókkal kapcsolatos legfrissebb azonosítójegyeket.

Emellett az adatbázis tartalmaz fotókat és személyleírásokat is, amelyeknek olyan tulajdonságaik vannak, hogy ezeket össze lehessen vetni más adatbázisokkal.

Mindez lehetővé tenné a weboldalak és további felek számára is, hogy hatékonyan azonosíthassák, ill. távolíthassák el vagy tilthassák le online közösségeikről az elítélt szexuális zaklatókat.

A fönt említett NCMEC szervezet segítségére válik majd a Sentinel Safe adatbázis, mivel ez az elemző eszköz segíteni tudja a nyomozásban a szövetségi, az állami és a helyi rendészeti szerveket is.

Ennek az adománynak egy részét képezi, hogy a MySpace és a Sentinel Tech minden kutatási és fejlesztési eredményét is rendelkezésre bocsátja, hogy ezzel is kiegészítse a Sentinel Safe technológiáját, és adaptálni lehessen azt az NCMEC egyéni igényeihez ezzel is megkönnyítve a rendészeti feladatok elvégzését.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward